Aaylarca araştırmıştım..en sonunda ^^tamam ulan giidiyorum ^^ dedim..tabiiki bu herşeyin başlangıcıydı.wat nedir ne değildir araştırıldı bilgiler toplandı..ve bir an önce bizi hangisi en az kazıklayacak acaba diye şirketler dolaşılmaya başlandı..kafayı kurcalayan onlarca teferruatı yüzlerce duyduktan sonra karar verildi..ve tamam bu şirket olsun dedim..sanki bir ayağımı amerikaya atmış gibiydim..eve gelince başladım araştırmaya..bu siteyi buldum..alt tarafı gidilir dediğim amerikanın ne kadar sorunsal olduğunu anladım...gidenlerin hikayelerini okurken son noktaya kadar o anı yaşadım..kimiyle new yok wall street e gittim kiminle alaska da işten kovuldum..gideceğim eyaletlerle ilgili o kadar detaylı bilgi okudum ki bi an ^^acaba gitmesem mi orayı biliyorum artık ^^bile dedim..hava biraz puslu olunca arkadaşlara ^^ulan bak bizim maine in de havası hep böyle diyodum...arabalara aşırı merak vardı..yenilmeyecek içilmeyecek ama araba alınacaktı...akşam işten çıkınca doğru starbucks a..bütün düzmantıklar benim yanımdaydı artık..pasaportu veren memurun elini öpecek kıvama gelmiştim...bavula ne koysam hesapları yapılırken work and travel işi benim için sona erdi..şimdi astsubaylık için gün sayan ben forumda sorularımı cevaplamış herkese çok teşekkür ediyorum..eğer birgün amerikayla ilgili sorum sorunum olursa kesinlikle buradayım.ayrıca yine gidenlerin yazı dizilerini okuyarak bi nebze keyfine varıcam amerikanın..hepiniz hiç birşeyi düşünmeden anı yaşamanın tadını çıkarın..
Bookmarks