arkadaşlar ben ne zaman hangi erişim numarasından arayacağımızı anlamadım Tr deki sabit veya cep hattını ararken "Yerel erişim numaralarımız" at&t numarasını ararken direk normalmi arıycaz?Birde bu "Toll-free erişim numaramız" ne oluyor?
arkadaşlar ben ne zaman hangi erişim numarasından arayacağımızı anlamadım Tr deki sabit veya cep hattını ararken "Yerel erişim numaralarımız" at&t numarasını ararken direk normalmi arıycaz?Birde bu "Toll-free erişim numaramız" ne oluyor?
DÜNYA TELEKOM WT | Work And Travel Students Ögrenciler bu sitede sim kartını aktive ede tıkladım kardeşim oarya yazdım bilgileri
Burda kredi kart bilgilerini verince direk ücreti çekiyor olması lazım. Kredi kart bilgilerini girince:
Sectiginiz miktara ek olarak bir defaligina $10 aktivasyon ve $15 ATT kontör charge edilecektir
yazıyor. Yani kayıt olunca 35$ kartından çekilmiştir.
3. kez soyluyorum: Bankana telefon açıp kartıntan çekilip çekilmediğini öğrenebilirsin.
Çekilmediyse yukarda söylediğim adımları deneyerek kart bilgilerini iptal ettirebilirsin. Çekildiyse iade söz konusumu bilmiyorum.
En yetkili ağızdan cevap almak istiyorsan dunya telekomun sayfasından canlı desteğe basıp üyelik iptalı/para iadesi vb. sorularını sorup cevabını alabilirsin
Sometimes memories can kill...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks