ben şimdi amerikadayım bu salak At&t hattımı kullanamıyorum you are not allowed dio. *888* pin kare yapın dio gönderilen mailde. ama onu yapınca unsuceessful dio.
nasıl halledecem bu işi bilen varsa çoook acil yazabilir mi???
ben şimdi amerikadayım bu salak At&t hattımı kullanamıyorum you are not allowed dio. *888* pin kare yapın dio gönderilen mailde. ama onu yapınca unsuceessful dio.
nasıl halledecem bu işi bilen varsa çoook acil yazabilir mi???
arkadaşlar bana (224) 321-0160 bu numara geldi. beni yakınım olmayan dunya telekom hesabımı kullanmıcak kişiler nasıl arayabilirler,
+1 224 321 01 60 şeklinde mi çevirecekler?
Arkadaslar alın 19 dolardı gecen sene virgin mobile telefon gercekten turkıyeyı araması cok ucuz. hem ordakı haberlesmenızıde saglarsınız.
Bir hafta oldu hala açılmadı bu hat :S
arkadaşlar ben bgn hallettim sim kartı aktif etme işini sorunsuz bi şekilde hallettim.pin numarası da maille geldi sim kartım aktif oldu şuan için.çok fazla şey okudum bu abd ile iletişim hakkında calling kartlar uygun ama ne olursa olsun kartın da olmasını istedim ben o yüzden hat aldım şirketimden.kafamda sadece ufak tefek pürüzler kaldı bu hatla ilgili lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
abd den ülkemi aradığımda her seferinde erişim numaralarını çevirmeme gerek war mı..aktif etme esnasında verdiğim o 3 numarayı da ararken bu erişim numaralarını çevirmem gerekli mi yani??
yoksa o kayıt ettirdiğim 3 numara sadece pin numarası girmeden arayabildiğim numaralar mı??
yani şuan bildiğim şey: ERİŞİM NUMARASI+ARAYACAĞINIZ NUMARA(KAYITLI OLAN )
YA DA ERİŞİM NUMARASI+ARAYACAĞINIZ NUMARA(KAYITLI DİİLSE)+ PİN NUMARASI.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR...
ErİŞİm numarası+arayacaĞınız numara(kayıtlı İse) yada erİŞİm numarası+arayacaĞınız numara(kayıtlı deĞİlse)+pİn numarası.. ArkadaŞlar doĞru mu bİlİyorum doĞru mu anlamıŞım yardmcı olabİlcek bİrİlerİ var mı??
Ayrıcaa erİŞİm numaralarında local free ve toll free dİye 2 ye ayrılmıŞ abd den tÜrkİyeyİ ararken hangİsİnİ kullanıcaz hangİsİ daha uygun??
Aktİf ederken kaydettİĞİmİz o 3 numara sadece pİn numarasını gİrİp gİrmeme konusunda mı bİze fayda saĞlıyor??
Abd den tÜrkİye yİ ararken mutlaka erİŞİm numarası aramak zorunda mıyız??
Sorularımı cevaplıcak bİrİlerİ war mı ??? Şİmdİden teŞekkÜrlerr..
DIyelim ki 0212 222 22 22 yi arayacagiz.
Mesela at&t hattimiz var. SIteden at&t icin ucretsiz erisim numarasina bakiyoruz. 1-570-730-2297. Yapmamiz gerekenler.
Sitede hattini tanitmissan:
-Ilk once 1-570-730-2297 aranir.
- Sekreter karsimiza cikacak ve "kalan 20$ var aranacak numarayi girin ve # tusuna basin." gibisinden birsey soyleyecek.
-Soyledikten sonra arayacagin numara 0212 222 22 22 yi tuslayip # tusuna basacaksin bu kadar.
Hattini tanitmamissan
-Ilk once 1-570-730-2297 aranir.
-Sekreter karsimiza cikacak ve [I]" kart numaranizi girin gibisinden birsey soyleyecek" girdikten sonra
- Tekrar sekreter karsimiza cikacak ve "kalan 20$ var aranacak numarayi girin ve # tusuna basin." gibisinden birsey soyleyecek.
-Soyledikten sonra arayacagin numara 0212 222 22 22 yi tuslayip # tusuna basacaksin bu kadar.
Bosuna bekleme yapmak istemiyorsaniz cep telefonu numaranizi sitede tanitiniz. O numaradan dunya telekom araninca pin sormaz. Ayni anda 3 yada 10 telefon numarasi tanitabilirsiniz.
Toll-free abd de ki ankesorlu telefonlar icin kullaniliyor. Her kose basinda olanlardan. Ucret odemeden ariyorsunuz.
Ama herkes cep telefonu alacagi icin at&t veya t-mobile hattinin numaralarini alip ararsa daha ekonomik olur.
Sometimes memories can kill...
yukarıları okumadan soruyorum kusura bakmayın arkadaşlar, bu at&t hattını Tr den nasıl temin edebiliriz?
Öfff amma karmaşık geldi ha 5 sayfa okudum hiç bişi anlamadım dünya telekom at&t birlikte olması bi zorunlulukmu ? turkiyeden seni arayacaklar için ayrı amerika için ayrı tarifemi sözkonusu her biri için baska baska aktivasyon pin numarası baydım haa! gece gece hat almaktan vazgeçirecekler ne bu yaws msn skype neyime yetmez![]()
Amerika ici arama yapacaksan at&t hatti kullanacaksin.
Turkiyeyi arayacaksan ek olarak dunya telekomu.
Ama diyosan param cok at&t dende turkiyeyi arayabilirsin
Zaten interneti olanlar icin at&t falan gereksiz. En iyisi skype. Dert yok tasa yok. Kartindan para at konus msn gibi.
Ama her an aramayasim gelir sokakta falan diyorsan tel ise yaramiyor. Gerci bazi telefonlara skype yukleniyor. N97 vardi bende skype den konusmustum wifi buldugum bi yerde.
Bunların ankasörlü telefonlarından kart alıp türkiyeyi aramak mümkün mü??Ücreti falan nasıl?Bilen var mı??
""Let the game begin""
international calling cardlardan alabilirsin ama dunya telekomdan genellikle pahaliya gelir.ama gecen sene 2 dolarlik kartlar vardi gas istasyonlarinda satiliyordun onlardan yaklasik 1 saat gibi bir sure konusulabiliyordu diye hatirliyorum
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
manhattan benim sormak istediğim bişi war güzell anlatmışsın teşkkr ederim gerçktn... pekii abd den türkiye ararken hangi erişim numarası kullanıcaz toll free ve local free die 2 ayrı erişim numarası war bunu çözemedim ben..
Evet mumkun. Ama cok farkli tarifeleri var. Yani trdeki gibi bi telekom cikarmiyo. Her firmanin var boyle karti.
Bi tanesiyle 10$ a 10 dk konusabiliyorken, bi tanesiyle 50 dk konusursun falan. Hic kullanmadigim icin bilmiyorum ama uzerlerinde hepsinin tarifesi yaziyor. Satan biyerde adama sorunca en uygun tarifeyi soyler
Ankesorlu telefonlardan arayacaksan: Toll Free 1-888-532-0532 (Sokaktaki ankesorlu telefonlardan aramak ucretsiz. Sadece dunya telekoma ucret oduyorsun. Cep telefonun yoksa kullanabilirsin. Gerci bazilari ucretli 25 cent falan atiyorsun kullanmak icin.
AT&T hatli telefondan arayacaksan: 1-570-730-2297
T-Mobile hatli telefonun varsa:1-631-805-3454
Local ise evde telefonun varsa onla arayacaksin. Ucret olarak sehir ici ev numarasi ariyor gibi+dunya telekom dakika basi ucreti odersin.
Benim bilgidim boyle ama yanlisda olabilir. Yarin mesai saati icinde canli destekden sorup ogrenebilirim. Veya sende ogrenebilirsin. Ana sayfadaki http://www.dunyatelekom.com/index.html canli destek linkine bastiktan sonra sorunu sorunca direk cevaplarlar. Aklina takilan ne varsa.
arkadaşlar şu hat işinden hiç bir şey anlamadım bi yardım edin.
şimdi bu 3 numara seçme olayı varmış indirimli konuşmak için. bunun ücretlendirmesi nasıl olacak.anladıgım kadarıyla Turkiyeden aranmak daha ucuz...?
şimdi bu dunyatelekom kartını aktifleştirirken 3 tane numara kaydediyormuşuz sisteme.bu no lar ile konuşurken indirimli konuşuyor muşuz.
böyle birşey var bildiğim kadarıyla.yoksa yok mu?
Oyle birsey yok. Emin olmak icin kampanyalara falan baktim ama yine goremedim oyle birsey. Sisteme numarani tanitiyorsun bu sadece su ise yariyor: birini ararken dunya telekom numarasini aradiktan sonra sana pin sorar onu girersin sonra ararsin.
Ama eger hattini tanitmissan pin girmeden direk arama yapabilirsin.
aktıve ederken sim karta 25 yanı 35 usd yı kredı kartıyla mı yukluyoruz? bunun ıcın dolar hesabı mı acalım normal kredı kartı olur mu?
harbıden sırketın attıgı maılı okuyorum da bısey anlamıyorum abı cok karmasık bılgı verılmıs 3 syflık![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Turkiyede kullandigin bankamatik kartida olur. Bankanin sitesine girip online islemden sanal kart olustur ucretsiz. Sanal karta para aktarimi yap. SOnra sanal kartin bilgilerini siteye ver oradan odeme yapabilirsin.
Sanal kart olusturma/silme/para ekleme/para cikartma islemleri ucretsizdir.
Veya amerikada bank of america'dan falan hesap actiracaksan oradan aldigin bankamatik kartida isini gorur. Onuda kullanabilirsin.
Turkiye hesabindan cektirirsen para o gunki kura gore cevrilip hesabindan tl olarak duser.
Illa kredi karti almana gerek yok
Mrb arkadaşlar haziran 1 de pitsburg yolcusuyum bende bu kartı bende aldım dün etkinleştirmeye çalıstım sanırsam 1 j hafta sonra geliyormus mail.Ben orda kredi kartı numarasına kendi üniversitmden aldgım MAXİMUM kartın numarasnı yazdım o olur demi?
Arkadaşlar bir sorum dha olacak ben dün ögle n bu kart için formu doldurup yollamısım gerekli bilgileri girmiştim acaba şu anda iptal etme şansımız varmı?
Arkadaşlar verdiginiz bilgilerden dolayı çok tşk ederim gerçekten çok yararlı bilgiler.
Ben amerikaya lap topumuda götürücem amerikada okumus birisiyle görüştüm skype gibi bir internet sitesinden 10 dolar kyatırdıgın zaman haftalık 120 dk bedava konusma dk sı veriyormus artı olarak 10 dolarınıda kullanıyorsun tabi internet üzerinden arama yapıyorsun sizce hangisi daha iyidir?amerikada her yerde wireless bulabilrmiyim?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks