Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci 12345678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar verdiginiz bilgilerden dolayı çok tşk ederim gerçekten çok yararlı bilgiler.
    Ben amerikaya lap topumuda götürücem amerikada okumus birisiyle görüştüm skype gibi bir internet sitesinden 10 dolar kyatırdıgın zaman haftalık 120 dk bedava konusma dk sı veriyormus artı olarak 10 dolarınıda kullanıyorsun tabi internet üzerinden arama yapıyorsun sizce hangisi daha iyidir?amerikada her yerde wireless bulabilrmiyim?
    Internet varsa skype daha uygun. Bu skype tarifesi Abdden-Turkiyeyi ararken:

Buda Dunya telekom tarifesi:

DUnya telekom tarifesine ek olarak at&t hatli telefonunu kullandigin icin +1$ dolar odersin.(+1$ her aramada degil, kullandigin gun 1 kere duser.)

Karsilastirmayi sen yaparsin kullanacagin hatta gore.

Ayrica internet olacaksa skype yerine 12voip var. Skype benzeri program. Onun tarifeleri daha uygunmus. Forumda kullanan bircok kisi var. Arama yaparak bulabilirsin. 10 euroya 3 aylik konusmuslar falan.
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tmm hemen bakıyorum ona çok tşk ederim gerçekten ben hemen hattı iptal edeyim o zaman forumunu doldurmuştum çünkü

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tmm hemen bakıyorum ona çok tşk ederim gerçekten ben hemen hattı iptal edeyim o zaman forumunu doldurmuştum çünkü
    Ayrica telefonunun modelini bilmiyorum ama bazi telefonlara skype veya skype destekli msn yukleniyor. Telefonunla uyumluysa onuda kullanabilirsin. Skype kullanici adini oradan girerek wifi olan bi yerde ucretsiz konusabilirsin. Denemistim bi kac kere calisiyordu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya kardeşim tlf modeli çok düşük bişi yüklenmiyorda ordan iphone almayı düşünüyorum kimisi çok ucuz 300 dolar fln diyor kimisi hatsız olınmıyor tlf diyorlar ondna bilmiyorum.Ben otel gibi bi yerde kalaca büyük ihtimalle wirelss vardır işte iphone almak ta kolaysa onuda alırım iyi olur inş.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya kardeşim tlf modeli çok düşük bişi yüklenmiyorda ordan iphone almayı düşünüyorum kimisi çok ucuz 300 dolar fln diyor kimisi hatsız olınmıyor tlf diyorlar ondna bilmiyorum.Ben otel gibi bi yerde kalaca büyük ihtimalle wirelss vardır işte iphone almak ta kolaysa onuda alırım iyi olur inş.
    3gs 16gb kontratsiz 640$ mi oyle birsey olmasi lazim. 300$ a 3gs alamazsin. IMkan yok. Bestbuydan kontratsiz bu fiyata alabilirsin.

Gerci yazin 4g cikar diyorlar. 4g cikarsa donmemize yakin 3gs ler daha da ucuzlayabilir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3gs 16gb kontratsiz 640$ mi oyle birsey olmasi lazim. 300$ a 3gs alamazsin. IMkan yok. Bestbuydan kontratsiz bu fiyata alabilirsin.

Gerci yazin 4g cikar diyorlar. 4g cikarsa donmemize yakin 3gs ler daha da ucuzlayabilir.
    yamulmuyorsam ebayde 3gs 16 gb lar 485 dolar civarıydı bi hafta önce falan
    helecan küpü

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Slm arkadaşlar bugun bitibariyle Voip raider i kurmuş ve üye olmyus bulunuyorum amerikadan türkiyeyi aramak için ben 10 dola yükledim sabit hatlar free 90 gün boyunca cep tlf larıda dk sı 0.13$
    Arkadaşlar ben AT&T hattını almıstım ve üyelik için netten gerekli bilgileri doldurup yollamıstım kredi kartı numaramı fln da yazmıstım ama şu anda voip raiderın daha iyi oldgunu anladım be onu kullanıcamm ACABA kredi kartımdan para gidermii? gittiyse o parayı geri alma şansımız varmı daa 2 gün önce yazdım bilgileri

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Slm arkadaşlar bugun bitibariyle Voip raider i kurmuş ve üye olmyus bulunuyorum amerikadan türkiyeyi aramak için ben 10 dola yükledim sabit hatlar free 90 gün boyunca cep tlf larıda dk sı 0.13$
    Arkadaşlar ben AT&T hattını almıstım ve üyelik için netten gerekli bilgileri doldurup yollamıstım kredi kartı numaramı fln da yazmıstım ama şu anda voip raiderın daha iyi oldgunu anladım be onu kullanıcamm ACABA kredi kartımdan para gidermii? gittiyse o parayı geri alma şansımız varmı daa 2 gün önce yazdım bilgileri
    Bankana telefon acip kartindan para cekilip cekilmedigini gorebilirsin. Cekilmediyse dunya telekom hesabi ise soyledigim yerden kredi kart bilgilerini delete yap. Sonra zaten para cekilmez.

At&t icinse durum nedir bilmiyorum. Bilgilerini nereye verdin. Siteye falan mi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben ne zaman hangi erişim numarasından arayacağımızı anlamadım Tr deki sabit veya cep hattını ararken "Yerel erişim numaralarımız" at&t numarasını ararken direk normalmi arıycaz?Birde bu "Toll-free erişim numaramız" ne oluyor?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Al Capone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben ne zaman hangi erişim numarasından arayacağımızı anlamadım Tr deki sabit veya cep hattını ararken "Yerel erişim numaralarımız" at&t numarasını ararken direk normalmi arıycaz?Birde bu "Toll-free erişim numaramız" ne oluyor?
    Kullandigin cep telefonu at&t hatliysa at&t erisim numarasini...

Sokaklardaki ankesorlu telefonlardan arayacaksan toll-free numarasini

Ev telefonu varsa yerel erisim numaralarini ariyorsun diye biliyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

DÜNYA TELEKOM WT | Work And Travel Students Ögrenciler bu sitede sim kartını aktive ede tıkladım kardeşim oarya yazdım bilgileri

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

laptop götürme şansım yok.Ama wireless lı bi tel alıp öyle netten iletişim kurmaya çalışcam deneyen oldu mu hiç öle bana mantıklı geldi .Bir de calling cardlar için burdan şifre falan mı almak gerekiyor ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

DÜNYA TELEKOM WT | Work And Travel Students Ögrenciler bu sitede sim kartını aktive ede tıkladım kardeşim oarya yazdım bilgileri
    Burda kredi kart bilgilerini verince direk ücreti çekiyor olması lazım. Kredi kart bilgilerini girince:

Sectiginiz miktara ek olarak bir defaligina $10 aktivasyon ve $15 ATT kontör charge edilecektir

yazıyor. Yani kayıt olunca 35$ kartından çekilmiştir.

3. kez soyluyorum: Bankana telefon açıp kartıntan çekilip çekilmediğini öğrenebilirsin.

Çekilmediyse yukarda söylediğim adımları deneyerek kart bilgilerini iptal ettirebilirsin. Çekildiyse iade söz konusumu bilmiyorum.

En yetkili ağızdan cevap almak istiyorsan dunya telekomun sayfasından canlı desteğe basıp üyelik iptalı/para iadesi vb. sorularını sorup cevabını alabilirsin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

DUnya telekom tarifesine ek olarak at&t hatli telefonunu kullandigin icin +1$ dolar odersin.(+1$ her aramada degil, kullandigin gun 1 kere duser.)

Ayrica internet olacaksa skype yerine 12voip var. Skype benzeri program. Onun tarifeleri daha uygunmus. Forumda kullanan bircok kisi var. Arama yaparak bulabilirsin. 10 euroya 3 aylik konusmuslar falan.
    12 voipçi ben varım amerikadan tr ye çok ucuz du tam hatırlamıyorum ama 2009 yazında tr den amerika bedavaydı !!! evet yanlış duymadınız BEDAVA
    tr deki evinizde internet bilgisayar mikrofon ve kulaklık varsa hiç dusunmeden kullanın derim. ses kaliteside iyi ucuzlukta süper. özellikle amerikada ki bir sbt hat nosunu verirseniz hiç para ödemeden görüşmüş olursunuz saatlerce aylarca....
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu 1 dolar olayından eminmisin dünya telekomun internet sitesinde göremedim?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eskizkrali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 1 dolar olayından eminmisin dünya telekomun internet sitesinde göremedim?
    1$ in dunya telekomla alakasi yok zaten. At&t hattinla arama yapacaksin. at&t nin tarifesi de boyle. Telefonu kullandigin gun 1$ odersin. Dunya telekomu kullanmasanda boyle.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaşlar birde benden size tavsiye, Amerikada bulunduğunuz süre içerisinde Türkiyedeki cep telefonlarını aramak yerine sabit hatları ararsanız karlı çıkarsınız,daha önce deneyim yaşamış arkadaşların tecrübeleri doğrultusunda bunları söylüyorum. Birde sabit hatları aramanın en kolay ve rahat yolu MCC (Mezun calling card) Mezun callingcard bu siteden bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Açıkcası ben bu yöntemi kullanarak görüşme yapmayı düşÃ¼nüyorum,gayet basit ve ucuz gibi görünüyor.
    Her türlü yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..!
    Konu fishbone tarafından (01-06-2010 Saat 11:42 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı fishbone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar birde benden size tavsiye,Amerikada bulunduğunuz süre içerisinde Türkiyedeki cep telefonlarından daha çok sabit hatları ararsanız karlı çıkarsınız,daha önce deneyim yaşamış arkadaşların tecrübeleri doğrultusunda bunları söylüyorum. Birde sabit hatları aramanın en kolay ve rahat yolu MCC (Mezun calling card) Mezun callingcard bu siteden bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Açıkcası ben bu yöntemi kullanarak görüşme yapmayı düşünüyorum,gayet basit ve ucuz gibi görünüyor.
    Her türlü yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..!
    tabii ki karlı bir yol mezun calling card. ancak internet imkanın varsa voip programlar super ucuz oluyo. çok geçti daha önce konularda ama bir kez daha söylemek isterim ben ailemle bedava görustum hep ev cep farketmiyo. tr - abd , abd - tr bedava.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabii ki karlı bir yol mezun calling card. ancak internet imkanın varsa voip programlar super ucuz oluyo. çok geçti daha önce konularda ama bir kez daha söylemek isterim ben ailemle bedava görustum hep ev cep farketmiyo. tr - abd , abd - tr bedava.
    Ankesörlü telefonla (pay phone) görüşme yapmayı,internete tercih ederim,belki biraz geri kafalı veya teknoloji düşmanı olduğumu düşünebilirsin fakat inan bana öylesi çok daha keyifli olucaktır. Hatta calling card için birde şu ipucunu verebilirim ki Türkiye'de herhangi bir sabit hattı aradığınızda ikincisini aramak için telefonu kapatmadan 2 defa kare kare ## tuşuna basarak yeni sabit numarayı çeviriyorsunuz ve bundan sonra ne kadar konuşursanız konuşun ücret ÖDEMİYORSUNUZ ..!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Ankesörlü telefonla (pay phone) görüşme yapmayı,internete tercih ederim,belki biraz geri kafalı veya teknoloji düşmanı olduğumu düşünebilirsin fakat inan bana öylesi çok daha keyifli olucaktır. Hatta calling card için birde şu ipucunu verebilirim ki Türkiye'de herhangi bir sabit hattı aradığınızda ikincisini aramak için telefonu kapatmadan 2 defa kare kare ## tuşuna basarak yeni sabit numarayı çeviriyorsunuz ve bundan sonra ne kadar konuşursanız konuşun ücret ÖDEMİYORSUNUZ ..!
    yok hocam yaw geri kafalılıkla ne alakası var, bu yöntemi de bilmiyordum. her yiğidin bir yogurt yiyişi vardır saygı duyarım kesinlikle.madem öyle calling cardta kârlı olur..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Düşünüyorum da ankesörlü telefondan sevdiklerimi aramak benim için fazlasıyla nostaljik olucak,hatta oraya gidince hergün olmasada arada sırada yaşadıklarımı yazacağım bir ajandamda bile muhakkak olmalı diye düşünüyorum, aradan yıllar geçtikten sonra okur okur hatırlarım. Bakalım hatırlanmasını istiyeceğim günler geçirebilicekmiyim.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Düşünüyorum da ankesörlü telefondan sevdiklerimi aramak benim için fazlasıyla nostaljik olucak,hatta oraya gidince hergün olmasada arada sırada yaşadıklarımı yazacağım bir ajandamda bile muhakkak olmalı diye düşünüyorum, aradan yıllar geçtikten sonra okur okur hatırlarım. Bakalım hatırlanmasını istiyeceğim günler geçirebilicekmiyim.
    güzel plan hocam valla, günlük tutma işi de guzel de orada vakit ayırmak istermisin bilemem tabi gerçi arada sırada demişsin vakit ayırırsın istedikten sonra heralde.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel plan hocam valla, günlük tutma işi de guzel de orada vakit ayırmak istermisin bilemem tabi gerçi arada sırada demişsin vakit ayırırsın istedikten sonra heralde.
    Yaa tabi gitmeden böyle bol keseden de atıyor olabilirim fakat sen deneyimli bir watcı olarak doğruları da söylüyor olabilirsin. Ama her ne olursa olsun günde 3-5 dakika ayırıp ufak tefek bişeyler yazmayı çok istiyorum.Hem ne demişler "söz uçar yazı kalır"..!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Yaa tabi gitmeden böyle bol keseden de atıyor olabilirim fakat sen deneyimli bir watcı olarak doğruları da söylüyor olabilirsin. Ama her ne olursa olsun günde 3-5 dakika ayırıp ufak tefek bişeyler yazmayı çok istiyorum.Hem ne demişler "söz uçar yazı kalır"..!
    ben yalnızca o ## olayını bilmiyodum calling cardda dogruysa guzel tabi

evet dediğin gibi söz uçar yazı kalır. 10 sene sonra okumakta guzel olur aslında yazmadıgıma pişman etcen biraz daha bahsedersek bundan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

## olayı kesinlikle doğru hatta sırf bunun için müşteri hizmetlerini aradım ve detaylı bilgi aldım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

## olayı kesinlikle doğru hatta sırf bunun için müşteri hizmetlerini aradım ve detaylı bilgi aldım
    Su ## olayi dogruysa iyiymis. Birini arayip hemen kapat sonra tekrar ara sabaha kadar konus. Sadece 9.9 c oderiz.

Ayrica at&t vb. hatlardan arama yapabiliyor muyuz. At&t erisim numarasi var mi
    Konu manhattan tarafından (02-06-2010 Saat 02:25 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kurenator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yine ABD ye gitmeden bir hafta önce bu sim kartı aktifleştirmemiz gerekiyor.Çünkü ABD ye gittiğimizde aktif durumda olmasını tercih ediyoruz.Bunun için https://www.dunyawt.com adresini açıyoruz ve bu sayfadan sim kartımızı aktivite ediyoruz.Sim kart numaramızı dikkatli bir şekilde giriyoruz.Bu noktada at&t sim kartımızın içine yükleyeceğimiz kontör miktarını seçiyoruz.
    abi neden bu site türkçe ve nasıl oluyoda amerikada kullanılan bi kartı aktive ederken ben siteden calıştıgım firmayı seciyorum? ne alaka? amerikada bu adamlar bu sim kartı alırken nasıl aktive ediyolar mesela ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi neden bu site türkçe ve nasıl oluyoda amerikada kullanılan bi kartı aktive ederken ben siteden calıştıgım firmayı seciyorum? ne alaka? amerikada bu adamlar bu sim kartı alırken nasıl aktive ediyolar mesela ?
    At&t icin aracilik yapiyor gibi bisey. Abd de herhangi bi telefoncuya girip alacagin at&t hatla da dunya telekom u kullanabilirsin. Ki ben oyle yapmistim hic ugrasmamistim bunlarla. Abd de gittim hattimi aldim. Dunya telekomla kullandim.

Bunlar hatlari toptan aliyor. Gidecegin zaman hatlari actiriyor. Yaptiklari sey bu.

Senin wat firmasini secmen sadece firmanin alacagi komisyonla alakali olabilir. Dunyatelekoma sagladigi kisi basina ucret aliyordur wat sirketleri. Kim ne kadar getirmis falan diye anlamak icin.

Ayrica hattini telefonlada aktive edebilirsin ama dunyawt den aktive edince 30 dk bonus kazaniyorsun.

Son olarak : Hic bunlarla ugrasmayip abd de at&t hatti alip daha sonra dunyatelekom.com sitesindnen hesap actirip direk kullanabiilirsin hattini.

Ama siteden yapinca abd ye varir varmaz direk hattini takip kullanabilirsin. Bi daha hat alma vb. seylerle ugrasmazsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Su ## olayi dogruysa iyiymis. Birini arayip hemen kapat sonra tekrar ara sabaha kadar konus. Sadece 9.9 c oderiz.

Ayrica at&t vb. hatlardan arama yapabiliyor muyuz. At&t erisim numarasi var mi
    Dün gece mezun calling card müşteri hizmetlerini tekrar aradım arkadaşlar ve telefondaki bayan,diğer arkadaşın yanlış aktardığını olayın aynen şöyle olduğunu izah etti,sizi de bilgilendirmek istedim;

Amerika'dan yapacağım Türkiye görüşmelerinin dakikası ne kadara mal olacak?

Amerika - Türkiye arası yapacağınız görüşmelerin dakikası "Mezun calling card" ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Erzurum, Diyarbakır, Sivas ve Trabzon sadece 7.9 cent, cep telefonları sadece 18.7 cent ve diğer şehirler sadece 9.9 cent'tir.

'Payphone'lardan yapılan aramalar için herhangi bir ekstra ücret alınıyor mu?

Evet. 'Payphone' kullanarak yaptığınız görüşmeler için hesabınızdan 69 cent düşülecektir. (İlk görüşmenizden sonra ## tuşlayarak yaptığınız sonraki görüşmeler için bu ekstra ücret alınmaz.).

Bu fiyatlar Non-Elite' tir Silver,Gold,Platinum üye olunması durumunda fiyatlarda düşüş olmaktadır..!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Dün gece mezun calling card müşteri hizmetlerini tekrar aradım arkadaşlar ve telefondaki bayan,diğer arkadaşın yanlış aktardığını olayın aynen şöyle olduğunu izah etti,sizi de bilgilendirmek istedim;

Amerika'dan yapacağım Türkiye görüşmelerinin dakikası ne kadara mal olacak?

Amerika - Türkiye arası yapacağınız görüşmelerin dakikası "Mezun calling card" ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Erzurum, Diyarbakır, Sivas ve Trabzon sadece 7.9 cent, cep telefonları sadece 18.7 cent ve diğer şehirler sadece 9.9 cent'tir.

'Payphone'lardan yapılan aramalar için herhangi bir ekstra ücret alınıyor mu?

Evet. 'Payphone' kullanarak yaptığınız görüşmeler için hesabınızdan 69 cent düşülecektir. (İlk görüşmenizden sonra ## tuşlayarak yaptığınız sonraki görüşmeler için bu ekstra ücret alınmaz.).

Bu fiyatlar Non-Elite' tir Silver,Gold,Platinum üye olunması durumunda fiyatlarda düşüş olmaktadır..!
    Bu mezun kartlari o zaman sadece ankesorlu telefonlarda kullanmak mantikli. Eger ## dan sonra bedava gorusme seysi varsa. Yoksa dunya telekomdan bi farki kalmiyor. Hatta dunya telekom daha ucuza geliyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)