Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
haklısın ama 3 ay içinde bir çok elektronik urunde bi yeni versiyon bişe çıkıyo genelde. ve çıkmasa bile yine de ucuzluyo aynı ürün yazın sonuna. mesela giyim kuşam içinde ilk gittiğinizde kışlık bişeler alın dönüşte de yazlık alın gerçekten çok ucuza geliyo. kıyafetlerde de raf ömrü denen bişey var. durdukca ucuzluyo. bi çok şey de var bu raf ömru zaten ve kalan kıyafetlerden iyilerini ucuza bulmak için de biraz gezmek ve iyi araştırmak lazım ayrıca elektronik için internet uzerinden alışverişte çok karlı oluyo bilginize.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
Konu kayhan86 tarafından (27-05-2010 Saat 01:10 AM ) değiştirilmiştir.
Merhaba arkadaşlar; bende bu yaz Massachusettes/Eastham'a gidiyorum, dönüşte bende eloktronik eşyayı bol tutmayı planlıyorum. Gerçekten bu gümrük kontrolleri canımı sıkıyor, bizim kanun koyucu usanmamış, gümrük yönetmeliğine adet adet ne kadar sigara getireceğini bile yazmış, ayrıca
1 tane Djital Foto. makine
1 tane Laptop
1 tane navigasyon aleti hatta ve hatta
10 adet akvaryum balığı getirilebilir diye kotalandırmış olayı... Yönetmelikte listenin devamı var...
Ama sizler Laptop sayısı 2yi geçmezse sorun olmaz diyorsunuz ben şimdi paketsiz halde açılıp kullanılmış şekilde getirsem 2 tane bu sorun olur mu? Veya kullanılmış olduktan ve paketsiz olduktan sonra 3-4 olması sorun olur mu?
Birde el çantası 8 kilo sınır var, ben bunun içine eloktronikleri koysam kontrol etmiyorlarsa böyle sokmam mümkün mü?
Daha sorularım var da hepsi bir anda yazmıyayım...
kişiden kişiye değişir tabi. yalnızca ucuzluğu degerlendirmek adına yapılabilir ki yapan arkadaşlarım vardı. ben tr de bile giyim kuşamı kendim almamama ragmen orada ucuza buldugum şeyleri almıştım. hevesim kaçar diyosan sezon ürünlerinden albazen onlarda da az da olsa indirim oluyo.
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks