nasıl Atatürkü sevmeyen bi adam benim dostum olamzsa rte yi seven birininde bana dostum diye hitap etmesini istemem ...
alınmadım gördüklerimi söyledim sadece benim tavrım belli herkesin düşüncesine saygım var ama bu böyledir deyip çekilmek yerine açıklamalarla desteklemek daha mantıklı benim söylediklerimi çürütecek bişi diyosan buyur çürüt sona deki bak çürüttüm sen haksızsın bende eywallah derim haksızmısım ögrendim karsı fikirde bişey yazıosun bu böyle diye böyle bi yorum yazarsan bende sana takım tutar gibi yorum yapıosun derim olay bu ...
yoksa seni tanımam etmem sölediğinden neden alınayım ...!
Ben Atatürk'ü severimde sayarımda. Cemaate karşıda acayip derece kıl olurum, cemaatin Atatürk'ü sevmediğinide çok iyi bilirim.
Ben RTEnin kişiliğini bilmem, adamlığını bilmem. Her yönetimde olduğu gibi RTE'nin de eksileri olabilir ki kesinlikle vardır ama artıları bana daha fazla geliyor.
Yukarıda özelleştirme ile ilgili görüşlerimi bildirdim ve RTE hükümetinin özelleştirme konusundaki politikalarını haklı buluyorum. Ancak bazı kimseler özelleştirmelerin haksız şekilde yapıldığını savunkmakta, olabilir. Ancak bu RTE hükümetinin genel anlamda başarısız olduğu anlamına gelmez.
Millet turturmuş özelleştirme, memleket elden gidiyor falan filan. Devletin işletme sahibi olmasına karşıyım ben. Yukarıda arkadaşlarda belirtmiş, bir kişinin yapcağı işi 3 kişi yapmıyor ve benim vergilerimle 3-4 milyar para alıyorlar.
Okuduğum bölüm havacılık olduğu için THY'den örnek vereceğim. THY de yer işletmede çalışan adam 4bin lirayı aşan maaş alırken, özel sektörde çalışan ve aynı işi yapan adam 1.500 lira maaş alıyor. Ancak son zamanalrda THY'de de çok iyi iyileşmeler var. Önceden THY'ye kapak atan lise mezunları, üniversite mezunlarını imrendiren derecelerde maaş alıyorlar.
Havayollarına uçuş izni verme bir kaç yıl öncesine kadar THY'ye aitti ve AtlasJet Anakra'ya uçmak istediğinde öğlenin 1 inde uçuş izni vermişlerdi. Öğlen 1 de kim uçar Anakraya Allah aşkına. Şimdi de pegasu'a rakip oalrak Anadolu Jet'i kurdular. vs .vs
SOnuçta hepmiz bu memleketin evlatlarıyız, hepimiz en iyi şartlarda eğitim, sağlık hizmetini hakediyoruz. Keşke daha iyisi olsada RTE'nin yerine o gelse. ben Kraldan öte kralcı değilim ancak Atatürk'ün ismini her seferinde ağzına alarak, kullanan CHP zihniyetine de karşıyım, islamiyeti silah olarak kulalnan cemaatcilerede.
ya benim vergilerimle adamlar bi kişinin yapacagı işi üç kişi yapıo dioyosun özelleştire özelleştire insanları işten cıkaramayacakları için kaydırıp durdular bu insanlar o yerleere bosuna mı geldi verilen haklar geri alınmaz devlette adamlarda kaydırılıolar mecbur ki savunulan rte tekel işçilerinde göz göre göre verdiği hakları almaya çalıştı devlertin hemde herkesin özel hesaplarına kadar ineceleyerek nerde kişisel güvenlik insan hakları bunları görmüyomusunuz ben anlamıyorum adam davosta israile meydan okuudu diye yere göğe sıgdırmadılar ne oldu iki gün sonra gitti adamalrn elini sıktı kimse umursamadı tabi abd ermeni tasarısını gecirdi ne oldu büyükelçi geri geldi hani bişey yapıalacaktı hiçbişey yapılmadı başbakanda büyükelçide tıpış tıpış gitti abd ye iki hafta sonra bu adam kendi halkına ananı da al gel dedi askerlik yan gelip yatma yeri değil dedi adam 300 metrelik gemiye gemicik dedi daha birsürü sey yazarım bunları neden görmek istemiyosunuz illa bunlardan biri başımıza gelene kadra bekleyelim mi hani başörtüsü sorunu çözüldümü dokunulmazlık kalkacaktı ne oldu kürt sorunu nerde analar aglamasın diodu davul zurnayla karsılandı terorıstler hanı 1 mart tezkeresı geçmedi ama abd askerleri iskenderundan incirlikten tanklarla tüfeklerle gecti bunları görmezden gelen zihniyeti ben anlamıyorum neyi iyi yaptı bu adam yaptı parası olanın parasını ikiye üçe katladı liberal kesim sever o yusden rte yi ...!
sen thy den örnek veriyosun hocam sen memura 4 milyar veren devlete değilde özel sektörde milleti eşşek gibi çalıştıran ve 1 bucuk milyar veren şirkete isyan et bence yarın öbür gün sende mezun olunca işi sorunu yaşayacakısn o zaman beni daha iyi anlarsın sanırım ...!
özelleştirme mantıklı yapılırsa bende isterim yapılsın telekom özelleştirildi degil mi çalışan sayısıda yarı yarıya azalmıs yazılanlara göre sabit ücret ne kadar oldu ev hatlarında yukseldi herkes ev hattını iptal ettiri oldu konusmadıgı halde gelen faturayı odeyemeyecek durumda millet bu milletin ucuz ev telefonuyla konusma hakkı olmalı bu hakkı saglık egitim gibi devlet karsılamalı haberlesme bu saydıklarımız kadar önemli...!
yapılan özelleştirmelerde satılan şirketler çok komik rakamlara satıldı milli piyango idaresi zarar edermi ya o bile özelleştirildi kör olmayın bu kadar ya...!
ben Atatürkü her lafımda kullanırım çünkü karsımda Atatürkün resimlerini devlet dairesinden kaldırmak isteyen bi zihniyet var ama bu onun adından faydalanarak bi şeyler yaptıgımı göstermez !
dogru hepimiz bu memleketin insanlarıyız yapılan hataları görmezden gelmek en az o hatayı yapanlar kadar suclu kılar bizi bana dokunmayan yılan bin yaşasın kurtarmayacak bizi herkese yapılan yanlışı bize yapılmış gibi görürsek ancak bu kötünün iyisi bu napalım sendromundan kurtulabiliriz...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks