Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaslar

size bi konuyu hatirlatayim dedim yeri gelmisken

yeri gelmisken derken ,,benim alanim siyaset degil ekonomi ,,so..yunanistan batti gecen hafta 1 trliyon dolara yakin yardim paketi aldi ,,,,

tabi bu paketi almasinin sebebi kimsenin yunanistani merak ettiginden degil o batarsa ardindan ispanya,portekiz ....

cok kotu konuma girer ve euro bolgesi cok sikinti ceker buda hic kimse icin iyi olmaz ,,,ayrintili anltamiyacam

Recep Tayip erdogan kriz bizi teyet gecti derken herkes gulmustu ,,simdi bir suru abuk sbuk laf diyeceksiniz ama adam hakli cikti ...

akp akonomi konusunda simdiye akdar gordugum en basarili hukumet ...

piyasada bir suru kisi var yok onu ozellestirdi yok bunu satti diye laf edecek olan

bu tur insanlar icin beyinleri ufak oldugu icin ekonomik piyasalardan anlamiyolar diyecem

arkdaslar ornegin turk telekomda 10 kisinin yapicagi ise 100 kisi aliniyor ve ayda 2-3 milyar para aliyor her biri ...ama ozel oldugu zaman adamlar yan gelip yatmiyacak yeteri akdar isini yapan adam ise alincak

eee ben vergi oduyecem adamlar cebe indirecek ,,,,ondan sorna devlet bu sirketlerden hala vergi aliyor ve 50 yil sonra bu sirekt develte geri verilecek ayrica herhangi tehlikeli bir durum olursa devlet buna aninda el koyabiliyor ,,,

ayrica devletin isi ulkeyi yonetmek sirket yonetmek degil daha bir suru ayzardim ama neyse nefesimi bosa harcamiyayim

sadece krisin bizi digerleri kadar etkilemediginin sizde farkindamisiniz aceba

sen nasil bir insansin,actin konuyu,karistirdigin ortaligi cikip gittin.Her zaman boyle oluyor.Yonetici yazilanlari niye degistirmis onu da anlamadim bu arada.