Work and Travel
Toplam 93 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: R.T.E. Demisti ..adam HAKLI cikti

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar burda kimsenin düşÃ¼nmediği bir olay var????????

Devlet neden işletmeci konumda olsun????

Devlet patron olmamalı, işletme sahibi olmamalı, yatırımcı olmamalı, olamaz,,, ki zaten devletin örümcek ağı gibi olan bürokrasi sisteminde devletin işletmecilik alanında başarılı olmadığı görülmüştür. ve olması imkansızdır ben çalıştım biliyorum,,,en saçma olaylardan sadece birini söyleyeyim 1 liralık faturayı 4 kere fotokopi çeker 4 ayrı dosyaya koyarsan hesap ett,,,

Devlet - Vikipedi

Atatürk ün Devletçilik politikasına bakın!!!!! Neden Atarük devlet eliyle işletmeleri açmıştır??? Neden???

Ülke savaşdan yeni çıktığı için,kimsenin yatırım yapacak gücü olmadığı için, özel sermaye olmadığı için, yatırım yapacak insan bulunmadığı için devlet eliyle işletme açılması kararını almıştır.

Atatürk de özelliştirme taraftarıydı öyle olmasaydı zaten Devletçilik politikası yerine Kominizm Sistemini getirirdi ve herşey devletin olurdu, hiç kimsenin dikili ağacı olmazdı!!!!!

Ayrıca devlet işletmeleri özel sektörle rekabet edemeyecek kadar başarısızdır işletmecilik alanında sadece el ile gösterilebilecek bir kaç tane işletme hariç,,,

Neden??? Zarar devletin, Kar ise işletmeyi yönetenlerindir Zarar ederse devlet eder Kar ederse işletmenin yönetiminde kim varsa yarısı onun yarısını da vicdanı el verirse devlete verir....

Ulaştırma Bölge Müdürlüğü Antalya Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde Çalıştım,,Şu anda devletin elinde oda fiyatı 30 lira Klimalar,ışıklar gece gündüz açık, yemek 2 liraydı, çalınan çarşafın,malzemenin, yorganın kaybolan eşyanın hesabı yok, yönetime göre bazen 30 çalışan olur, bazen 15 kişiyle çalışır,kar-zarar oranını kimse bilmiyo çünkü hep zararda,,, gel gelelim muhasebe olayına müdür odayı verir misafir isterse makbuz keser isterse kesmez kesilmeyen her makbuz müdürün cebine giren paradır!!! Denetleyen diceksiniz ohhoo nerde ??? yok öyle bişi,,,, gemisini yürüten kaptan "benim memurum işini bilir",,,, mantığını kimse kaldıramaz!

eee gerisini siz düşÃ¼nün artık özelleşmeli mi özelleşmemeli mi????

vesselam,,,

Konu beysin tarafından (19-05-2010 Saat 07:22 PM ) değiştirilmiştir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)