Dolap nerde donmuyorki sari ? Chp gelse donmeyeceki dolap, yada mhp yada digerleri.Herkez kendi adamini savunmayacakmi.Bal tutan parmagini yalar derler.Ben bu kuruluslar devletin elindeyken dolap donmuyordu demedim.zarar etmiyordu dedim.eregli erdemiride satmaya kalktilar ( zarar ediyor diye) ama askeriye aldi hala eski yonetiminede devam ediyormus.Eregli erdemirin genel mudurunun emekli soforunu taniyordum universitedeyken.Bunlari ordan biliyorum.Isteyince oluyor.Simdiki sahibi ordu ve ordu olayi iyice buyuttu erdemirin altina birkac saat icinde silah uretimine baslayabilecek sistem kurdu.Sen celiskiye bakarmisin surdaki; 10 kisinin yapabilecegi ise 100 kisi alan yine devlet fakat kurulus zarar ediyor cok fazla,gereksiz kisi var diyip, batiyor-zarar ediyor diye ozellestirmeye kalkan yine devlet.Alma kardesim niye aliyorsun ihtiyacin fazlaysa.Senin o iscileri isten cikarmak icin ozellestirmeye ihtiyacin yokki.sen onlarin patronusun gucun yetmiyormu isten cikarmaya.Devlet fazladan kendi adamlarini aliyor,sonra zarar ediliyor,daha sonra isciler cikariliyor.Nasilsa hep de yillarca calismis isciler cikariliyor yeni girenler degil...Bunu da sakin uzerine alinma.ben genel konusuyorum.Sen ilk degilsin bir yakinii ozellestirilen bir kurulusta calisan.Cok kisiyle tanistim herkez ayni diyor.Peki o kadar dusunuyorsun fazla kisi calisiyor orda,o kadar konusmasini biliyorsun neden girdin o ise ? o kadar vatanini dusunuyorsun,cok kisi calisiyor iyiki ozellestirilmis diyorsun o zaman zamaninda ciksaydin baktin cok kisi var.Cikamazsin,cikarsan apttalik olur niye cunku ewine ekmek goturemeyeceksin.sen isini degistirdiginde yeni bir is bulamayacaksin belki.ewine ekmek goturemeyeceksin.Neden? is yok cunku.seni bu duruma dusuren de yine devlet degilmi ? bu sitede basta ben ve Dextro olmak uzere cogu kisi istemiyormu amerika da yasamak calismak, daha iyi hayat kosulu ? bunun icin kkonsolosluk koselerinde ugrasip doken biz degilmiyiz ? bunu bize yaptiran devlet degilmi yine ??? Bu konu gene kapatilacak birileri yine banlanacak.cok uzun surmez...