Work and Travel
Toplam 99 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: paramounts kings dominion

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı joe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun nost.ben de game host olarak calısmıstım.umarım begenirsin.turklerde game bolumunde calısan pek cıkmaz ama hade bakalım.gecen sene koskoca departman'daki tek turk bendm.bu sene kac kişi alınmıs bu bolume habern var mı?
    vala benm gittiğim şirkette baya game host aldılar..zaten toplam 50 kişi aldılar biz 6 kişi goruştuk 4u game host oldu....nasıl rahat mı game host...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı nost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vala benm gittiğim şirkette baya game host aldılar..zaten toplam 50 kişi aldılar biz 6 kişi goruştuk 4u game host oldu....nasıl rahat mı game host...
    hayırlı olsun.game guzeldir ama biraz disiplinli bir yerdr.rahat bırakmazlar kolay kolay,surekli managerler seni gozler,oyle aylak aylak durunca hemen uyarırlar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı nost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun arkadasım bende ride host u sectim..desenize bu yaz kings dominionu turkler calıstırcak bisim dil ogrenme hevesi yalan oldu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı nightlover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun arkadasım bende ride host u sectim..desenize bu yaz kings dominionu turkler calıstırcak bisim dil ogrenme hevesi yalan oldu
    bencede yalan olcak gibi... kendimizi kasıp türkçe konuşmamamk lasım yapcak bşy yoksa gidip amelelik yapmaktan başka bşy olmycak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks