Work and Travel
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: winsconsin dells nasıl bir yerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı verbal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de passenger konaklama hakkinda ne dusunuyorsun? onerebilecegin yerler var mi? lake delton motel nasildir? lake delton civari icin soruyorum bu soruyu...dells merkezi biraz calisacagim yere uzak kaliyor da. (kalahari)
    Lake Delton Motelin sahipleri ya da calisanlari diyeyim cokta kibar insanlar degiller ama degismis olabilir. Kalahaaride calisacaksan eger Dells te housing tutman cok zor olur senin icin mesafe acisindan daha cok Lake Delton civarina bakman daha iyi . Pine Aire olabilir benim onerecegim cunku Kalahariye en yakin benim bildiklerim arasinda ayrica Walmart a da Bisikletle gidebilirsin.
    Konu thepassenger tarafından (15-05-2010 Saat 08:09 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı thepassenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lake Delton Motelin sahipleri ya da calisanlari diyeyim cokta kibar insanlar degiller ama degismis olabilir. Kalahaaride calisacaksan eger Dells te housing tutman cok zor olur senin icin mesafe acisindan daha cok Lake Delton civarina bakman daha iyi . Pine Aire olabilir benim onerecegim cunku Kalahariye en yakin benim bildiklerim arasinda ayrica Walmart a da Bisikletle gidebilirsin.
    teşekkürler. pine aire var evet o da alternatiflerim arasında. kalahari, wilderness çalışanları falan genelde lake delton civarında konaklama ypacaklar sanırım. konaklama imkanı çok geniş lake delton'da ama hangisi daha kalitelidir açıkçası kestiremiyorum.

bunlar da şirketimin bana önerdiği yerler. var mı aralarında yorum yapabileceklerin?

Adams Street Apartments
    Twi-Lite Motel
    Kings Inn Motel
    Lakeside Motel
    Dell Creek Motel
    Country Squire Motel

gerçi sen pine aire i çok övdün muhtemelen oraya yerleşeceğim gibi bu sene giden arkadaşlar nerede kalacaklarını belirtirlerse çok sevinirim ayrıca. bir de online yolla rezervasyon imkanı mümkün olur mu yoksa telefonla iletişime geçmem gerekir mi? diyelim aradık ne desek ki ya, nasıl olur bu işler hiç bilmiyorum

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu sene 2. kez gidiyorum. Wilderneste lifeguard olarak çalışıcam. Wisconsin hakkında söylicek fazla bişe yok aslında arabnız olmazsa pek tadı çıkmıo tavsiem 2 3 kişi birleşip bi araba alın wisconsin çok guzel bi yer işler konusunda 2. iş biraz zor şanslısanız bulabilirsiniz ve saatlerde büyük ihtimalle düşük olucak. Bu arada uçak bileti bulamayanlar varsa benimle irtibata gecebilir ben biletimi aldım 13 haziranda gidicem thy ile direk Chicagoya. Şu an bnm aldığım biletler çok ucuz ama acenta yetkilisinin solemesine göre 30 Mayıstan sonra bu fiyatlara yer bulamıycamız yönünde ben 570 euroya aldım. daha fazla bilgi istiyenler bana mail adresimden ulaşabilir:cenk_atalay

Herkese iyi şanslar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

teşekkürler. pine aire var evet o da alternatiflerim arasında. kalahari, wilderness çalışanları falan genelde lake delton civarında konaklama ypacaklar sanırım. konaklama imkanı çok geniş lake delton'da ama hangisi daha kalitelidir açıkçası kestiremiyorum.

bunlar da şirketimin bana önerdiği yerler. var mı aralarında yorum yapabileceklerin?

Adams Street Apartments
    Twi-Lite Motel
    Kings Inn Motel
    Lakeside Motel
    Dell Creek Motel
    Country Squire Motel

gerçi sen pine aire i çok övdün muhtemelen oraya yerleşeceğim gibi bu sene giden arkadaşlar nerede kalacaklarını belirtirlerse çok sevinirim ayrıca. bir de online yolla rezervasyon imkanı mümkün olur mu yoksa telefonla iletişime geçmem gerekir mi? diyelim aradık ne desek ki ya, nasıl olur bu işler hiç bilmiyorum
    dell creek bunlarin arasidna en iyisi benim bildigim. Hem wilderness a da cok yakin kalahariyede. tavsiye olunur yani

Buradan yorumlari okuyabilirsin dell creek le ilgili.
    http://www.tripadvisor.com/Hotel_Rev...Wisconsin.html
    Konu thepassenger tarafından (17-05-2010 Saat 08:02 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Adams Street Apartments
    Twi-Lite Motel
    Kings Inn Motel
    Lakeside Motel
    Dell Creek Motel
    Country Squire Motel

adam street'in pek iyi bir yer olmadığını duydum..ayrıca diğer motellerin de (birkaçı hariç) wildernesa,polinesia a ya uzaktı. bize verilen liste de öyle yazıyodu en azından. konajlama işini halledenler burada bizimle paylaşırsa çok makbule geçer

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)

Bookmarks