Work and Travel
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: winsconsin dells nasıl bir yerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2. iş te çalışarak ne amaçlıyorsunuz bilmiyorum ama bana çok saçma geliyor. Gerekirse bankta uyurum otelde kalmam yinede daha çok zamanım olsun isterim.

Hayatınızın 4 ayını amerikada geçirceksiniz ve 2. iş arıyorsunuz çok ilginç. Türkiyeye parayla dönmek mi amaç

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Fazio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. iş te çalışarak ne amaçlıyorsunuz bilmiyorum ama bana çok saçma geliyor. Gerekirse bankta uyurum otelde kalmam yinede daha çok zamanım olsun isterim.

Hayatınızın 4 ayını Amerika'da geçireceksiniz ve 2. iş arıyorsunuz çok ilginç. Türkiye'ye parayla dönmek mi amaç
    Hocam her insanın maddi durumu eşit olmuyor ve bu programa borç alarak katılan arkadaşlar da mevcut. O yüzden aldığınız her fazla saatin 25 TL civarında olduğu bir ülkede yaz boyunca 100 saat fazla çalışsanız 2500 TL gibi bir ekstra para oluyor.

Bilmiyorum programa katıldınız mı fakat sonuçta Travel kısmında zaten istediğiniz her yeri dolaşma imkanınız oluyor. Ve ne kadar fazla paranız varsa o kadar çok yer görme şansınız olacaktır. Ancak o kadar büyük bir ülke ki Türkiye gibi düşünmeyin çalıştığınız sırada eyalet değiştirmeniz neredeyse olanaksız. Mesafeler çok uzak o yüzden ancak kendi eyaletiniz içinde gezebilirsiniz.Ayrıca başka bir açıdan bakarsak Wisconsin için Nüfus yoğunluğu 38,13/km² iken bu rakam ;stanbul için 2,684/km², İzmir için 342/km², Türkiye'de genel olarak 108/km²'dir. Yani belli başlı bir kaç eyalet dışında insan yüzü göremeyeceksiniz. Kültürleri gereği kırsal yerlerdeki çoğu insan akşamları saatinde uyur. Yani orada olup ta yapabileceğiniz pek birşey bulunmadığı için çalışmak bazen daha avantajlı olabilir. Dışarıda olup ta hiçbirşey yapmamaktan. Gerçekten şehir merkezleri ve belli başlı şehirler dışında ABD'de hayat gayet durgundur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks