Merhaba arkadaşlar, wisconsın dells te polynesian hotel de lifeguard olarak ya da moosejaw pizza da kitchen helper olarak çalışan var mı? Varsa beni beni bilgilendirebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, wisconsın dells te polynesian hotel de lifeguard olarak ya da moosejaw pizza da kitchen helper olarak çalışan var mı? Varsa beni beni bilgilendirebilir misiniz?
Calisma ve konaklama sartlari hakkinda bir bilgim yok ama polynesian sehrin bati yakasinda ormanlik alanin icinde eger downtownda konaklama yapacak isen ve yuruyerek giderim dersen ki bence ayni yol her gun cekilmez yaklasik yarim saat civarinda surer yolun ustunde fast food restaurantlar yer almankta taco bell mcdonalds burger king gibi. Eger calisma saatlerin az ise ve baska bir iste calismak istersen bunlarin yolunun ustunde bulunmasi avantijina olabilir.
Moosejaw pizza ise dells in guney yakasinda madisondan sehire giris yolu uzerinde sehir merkezine yuruyerek gitmene tavsiye etmem cunku minimum 5-6 km vardirAma etrafinda cesitli hosteller bulunmaka.
Eger araba almayacak isen wisconsin dellsde ulasimin tamamini taxi ile gerceklestirmek zorunda kalacaksin bisikletle bir yere kadar isin calisma sartlarindan sonra ulasimida o ise katlanabilirlik derecesini hesaplarken katmayi unutma![]()
Somethings never changes..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks