Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Elif Sucuklari ve R.T.E.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı wise Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

siyaset ne müzik ne sinemadır onun farkına varacağını umuyorum!!
    siyaset heryerde herzaman konuşulmaz, forumda o yerlerden birtanesi değil.

evet rahatsız oluyorum forumda siyaset konuşulmasından.

benim rahatsız olmam. seni rahatsız mı etti.

işte ülke senin gibi geri düşünenlerden dolayı gelişemiyor ya Siyaset dağ başında yapılıyorda burda niye olmasın forum yöneticisi misin forum kurallarında var böyle birşeyde biz mi bilmiyoruz wise laflarına dikkat et beni rahatsız eden birşey yokda seni hiç alakadar etmeyen kişilerin içinde bulunduğu konular bi hayli rahatsız etmiş heralde

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte ülke senin gibi geri düşünenlerden dolayı gelişemiyor ya Siyaset dağ başında yapılıyorda burda niye olmasın forum yöneticisi misin forum kurallarında var böyle birşeyde biz mi bilmiyoruz wise laflarına dikkat et beni rahatsız eden birşey yokda seni hiç alakadar etmeyen kişilerin içinde bulunduğu konular bi hayli rahatsız etmiş heralde
    neye dikkat edip neye etmiyeceğimi iyi biliyorum,sen rahat ol.bu ülke gelişmiyorsa senin gibilerin boş konuşmasından gelişmiyor, kimse çıkıp burda partizanlık yapıp boş konuşmasın.sana yapma diyen yok, istediğin yerde yap ama burda değil.forum yonetıcısı fln değilim, siyaseti nerde konusup nerde konusulacagını bılmıyorsan,bu saatten sonra öğretcek değilim.bunları bılmek ıcın forum yonetıcısı olmaya ne hacet.foruma bısı yazılmıssa o herkesı alakadar eder.ozel konusman varsa bilgisayarına messenger yukle ordan konus

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı wise Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neye dikkat edip neye etmiyeceğimi iyi biliyorum,sen rahat ol.bu ülke gelişmiyorsa senin gibilerin boş konuşmasından gelişmiyor, kimse çıkıp burda partizanlık yapıp boş konuşmasın.sana yapma diyen yok, istediğin yerde yap ama burda değil.forum yonetıcısı fln değilim, siyaseti nerde konusup nerde konusulacagını bılmıyorsan,bu saatten sonra öğretcek değilim.bunları bılmek ıcın forum yonetıcısı olmaya ne hacet.foruma bısı yazılmıssa o herkesı alakadar eder.ozel konusman varsa bilgisayarına messenger yukle ordan konus
    Bu boş laflarla kendini avut sen gülüyorum sana ya

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu boş laflarla kendini avut sen gülüyorum sana ya
    gül gül iidir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks