arkadaşlar bu kadar basit vize alınır .... vizeyi ne diye dert etmişim anlamıyorum.ortalamam 1.94 ve 4. sınıfım.dünyalar tatlısı zaten ordaki görevliler. herkese hayırlı gezmeler amerikada. nantuckete gidiyorum
arkadaşlar bu kadar basit vize alınır .... vizeyi ne diye dert etmişim anlamıyorum.ortalamam 1.94 ve 4. sınıfım.dünyalar tatlısı zaten ordaki görevliler. herkese hayırlı gezmeler amerikada. nantuckete gidiyorum
tebrikler!
hayırlısı olsun senin için...
bak caner gördunmu
Son dönem ortalaman kaçtı acaba.
Tebrikler arkadaşım. 2.00 nin altında alabilmen çok iyi ve biraz ayrıntı verirsen konuyu sabitleyeceğim Senin adına çok sevindim..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Dersımlı Bır Dersımlı Olarak çok Sewındım Kardesım
öncelikle dersimli kardeşime sonra herkese slm.gerçekten çok kötü bi öğrencilik hayatı geçiriorum.4. sınıfım fakat henüz 3. sınıftan ders almış diilim.ve daha da beteri 2. sınıfın tamamını bitirmiş diilim. siz tahmin edin ne kadar başarısız olduğumu... ama kötü bi öğrenci diilim neyse.geçen bahar dönemine 1.5 le girdim 1.8 yaptım, yaz okulunda 1.94 yaptım bu güz döneminde gene 1.94 te kaldı tamamen fiyasko... öncelikle evrakları verdik beklemeye geçtik ve vereceğimiz elektriğin en önemli avantaj olacağını bilioruz.ama öncelikle şunu dikkate alın onlar bizim gitmemizi sizin gitmek istediğinizden daha fazla istiyorlar ve zorluk çıkarmak gibi bi dertleri yok. şöle sölim geçen sene toplamda 6000den fazla öğrenci amerikaya wat için gitti toplam başvurup vize alamayan 20 civarı bi rakam.ve kimseninde not ortalaması nedeniyle alamayacağını düşünemiorum.bu sene yapılan toplantıda biz bu sayıyı 12binlere çıkarmak istioruz demişler.içiniz rahat olsun. neyse içerde sıramızı beklemeye geçtik.wat a 2 vezne bakıodu.1. veznedeki kadın yerini aldı ve bi gülücük attı slm verdik güzel kadındı.2. veznedeki kadın yerini aldı sonra ve 40 yaşından fazlaydı,somurtkan bi yüzü vardı.dedim lütfen 1. veznedeki güzel kıza giderim umarım... ama 2 ye düştük ama ne kadar taatlı ne kadar samimi güleç yüzlüymüş. fazla sorguya çekmedi. adın, notların düşük neden,gelecek planın nedir,nereye gideceksin... bu kadar. tabi arada bi kaç ayrıntı sordu.verdiğğin cvba göre soru soruo.sonra başladık muhabbete nantuckete gidiorum deyince dedi waaaooov you are so lucky,it s a perfect place falan. bu kadar başka ayrıntı isterseniz yazim arkadaşlar.heyecanlanmayı gerektircek bişi yok,ben yılan kadar soğukkanlıyım dersimliyiz ya ama vezneye giderken içinizde tatlı bi adrenalin oluşacaktır bunu normal karşılayın.hata yapmaktan çekinmeyin ing konuşurken.sadece dinleyin anlayın anlamazsan bida sölüo basit kelimeler seçerek.daha çok var gitmemize bol bol muhabbet ederiz
acaip mutluluk hormonu salgılandı şu an!
kolay tabi ya ne guzel aalmış arkadaş. kendim almışım gibi mutlucuk oldum
bitsin şu işe yaramaz okul da gdelim artttııııkkkkk
Bahar HOCAOĞLU
arkadaşım benim okul notumum iyi ama speaking2im iyi değil bu yüzden kaygılanıyorum vize için.sen vizeyi atlatan biri olarak bana ne tavsiye edersin.bu sorumu cevaplandırırsan çok sevinirim Dersimli.şimdiden sağol.
dostum hayırlı olsun sana her konuda katılıyorum sogukkanlı olmak lazım sende de bi pürüz yoksa yani sabıka falan her türlü alırsın vizeyi dediğin gibi adamlar işçi arıyor
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
sende sağlam ingilizce var belli
umarım güzel bir yaz geçirirsin hadi hyırlı olsun
notların kötü dedi.ilk sene yurtta kaldığımı ve kötü olduğunu sonra eve çıktığımı ama ev arkadaşlarımın kötü olduğunu söledim.hiç ders çalışmadıklarını falan.açıkçası doğru neyse onu söledim. bana yurt mu yoksa apartmanmı daha iyi dedi.ben apartman ama ev arkadaşları kötüydü dedi. ingilizceye gelice FATİH arkadaş... oraya ing öğrenmeye gittiğimiz belli.bizim amerikan olmadığımız da aşikar... rahat ol
oncelıkle tebrıklerr..bnde bugun(20sinde) vizemi aldım inanan olurmu bilmem ama ___1,43__ kumulatif ortalamayla aldım vizemi..2.senem ama 2sınıfın hic bi dersini alamıorum ve 1.sınıftan bu donem 8 ders alcam=))ztn konu baslığı acıp detaylı yazcam yarın vize gorusme detaylarını..hem paylasmak ıcın hmde bundan sonrakılere yararı olur dıe ama tek diyeceğim heycan olsun ama korku olmasınn..
mrb dersimli,hayırlı olsun vizen.ya bişey sorucam sen 4. sınıfsın ya,bu sene mezun olacagn için dondugunde bir kurumda calısacagına dair bi belge alman gerekiyrmus.sen ole bişey aldın mı?yani normal belgeler dısında baska ne turlu belgeler goturdun?referans mektubu filan?
benim ortalama da 1.90 da kaldı, bakalım ne olacak... en kötüsü de vize reddi alırsam şirkete ödediğim parayı banka kredisi çekerek verdiğim için ve geri ödemesi de ekim gibi olduğu için biraz sıkıntılı olacak...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
oha bu kadar ingilizce soruyorsa kesin alamam ben
joe öncelikle bana sordu ne zaman biticek okulun diye benim mezun olmama 2 sene var daha.eğer sen bu dönem sonunda mezun oluosan bi şirketten ingilizce dönünce bizde staj yapıcaktır diye reference bulundur.
necro, sen de daha önceden gittin diye biliorum anılarını okumadık diil sen kesin gidersin.gidip de geri dönmüş olman önemli bi referans sayılır.
makroklima,bizim şirketimizde ing ders ve bunun yanında pratik falan yapıoduk vize öncesi.sizin şirkette de yapılıodur heralde??? sorduğunuz çoğu soruyu benim gittiğim şirketin yaptığı gibi sizin gideceğiniz şirketin cvplayıp çoktan içinizi rahatlatmış olması gerekio.... neyse. samimi bi yüz ifaden olsun hafif bi gülümseme onlar gerekirse türkçe konuşur senle.eğer çıkmazda olursan türkçe konuşabilirmiyiz de yardımcı olurlar.
hadii hayırlı olsun dersimli ..... bakalım bızde alabılecekmıyız bu vızeyıı..(gano=1.96) vize görüşmamden sonra buraya güsel haberlerle dönerim inş..
aynı drumdayımhadii hayırlı olsun dersimli ..... bakalım bızde alabılecekmıyız bu vızeyıı..(gano=1.96) vize görüşmamden sonra buraya güsel haberlerle dönerim inş..
bende haftaya giriyorum bakalım ne olucak en ince ayrıntısına kadar anlatıcam
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
hadi bende alsam şunu çok heyecanlıyım
ilginc ama cesaret verici olmus
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks