öncelikle dersimli kardeşime sonra herkese slm.gerçekten çok kötü bi öğrencilik hayatı geçiriorum.4. sınıfım fakat henüz 3. sınıftan ders almış diilim.ve daha da beteri 2. sınıfın tamamını bitirmiş diilim. siz tahmin edin ne kadar başarısız olduğumu... ama kötü bi öğrenci diilimneyse.geçen bahar dönemine 1.5 le girdim 1.8 yaptım, yaz okulunda 1.94 yaptım bu güz döneminde gene 1.94 te kaldı tamamen fiyasko... öncelikle evrakları verdik beklemeye geçtik ve vereceğimiz elektriğin en önemli avantaj olacağını bilioruz.ama öncelikle şunu dikkate alın onlar bizim gitmemizi sizin gitmek istediğinizden daha fazla istiyorlar ve zorluk çıkarmak gibi bi dertleri yok. şöle sölim geçen sene toplamda 6000den fazla öğrenci amerikaya wat için gitti toplam başvurup vize alamayan 20 civarı bi rakam.ve kimseninde not ortalaması nedeniyle alamayacağını düşünemiorum.bu sene yapılan toplantıda biz bu sayıyı 12binlere çıkarmak istioruz demişler.içiniz rahat olsun. neyse içerde sıramızı beklemeye geçtik.wat a 2 vezne bakıodu.1. veznedeki kadın yerini aldı ve bi gülücük attı slm verdik
güzel kadındı.2. veznedeki kadın yerini aldı sonra ve 40 yaşından fazlaydı,somurtkan bi yüzü vardı.dedim lütfen 1. veznedeki güzel kıza giderim umarım... ama 2 ye düştük
ama ne kadar taatlı ne kadar samimi güleç yüzlüymüş. fazla sorguya çekmedi. adın, notların düşük neden,gelecek planın nedir,nereye gideceksin... bu kadar. tabi arada bi kaç ayrıntı sordu.verdiğğin cvba göre soru soruo.sonra başladık muhabbete nantuckete gidiorum deyince dedi waaaooov you are so lucky,it s a perfect place falan. bu kadar başka ayrıntı isterseniz yazim arkadaşlar.heyecanlanmayı gerektircek bişi yok,ben yılan kadar soğukkanlıyım dersimliyiz ya
ama vezneye giderken içinizde tatlı bi adrenalin oluşacaktır bunu normal karşılayın.hata yapmaktan çekinmeyin ing konuşurken.sadece dinleyin anlayın anlamazsan bida sölüo basit kelimeler seçerek.daha çok var gitmemize bol bol muhabbet ederiz
Bookmarks