bileti aldım 14 haziran
msne gelsne
bende 28 haziranda gidicem inş 22snde vize görüşmem var.hayırlısı artk
bu yıl Six Flags Great Escape Lake George a gidecekler hangi tarihte gidecekler acaba?
16 haziran NY ve 18 haziran iş başlangıcı![]()
23 haziran gidiş
bnde 14 haziran da gidicem, heralde 15 veya 16 haziran gibi de işe başlarız
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
burada 31 Ocak Roadshow seans 4'ten kimse var mı ?![]()
ben 10 haziranda gidicem ya 10 unda giden yok muu![]()
Havaalanından Lake George'a nasıl ulaşabileceğinizi bilmiyorsanız mutlaka bu konuyu okuyunuz.!!!
TIKLAYIN
BU KONU BÜTÜNLÜĞÜN KORUNMASI AMACIYLA KAPATILMIŞTIR... WAT ARKADAŞI ARAYANLAR, AYNI TARİHTE GİDECEKLERE ULAŞMAK İÇİN http://www.turkishwat.net/tanisalim-...8-09-10-a.html
BAŞLIĞINI KULLANABİLİRSİNİZ
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
3 haziran uçuş 5 haziran iş beşlangıcı olcak ben sizden önce gidiyorum gelince umarım tanışırız .Ben life guard olarak çalışmayı düşÃ¼nüyorum life guard düşÃ¼nen var mı?
Ben haziran 10da orda olacağımı söylemiştim, henüz almadım ama 9 haziranda gidiş geliş 547 € ya bilet buldum ve o tarihte gidicem sanırım 2 kişiyiz. Aynı tarihte gidecek arkadaşlar varsa irtibata geçelim.
Bende 14 Haziranda gidiyorum THY ile direk uçuş . Orada Water Slide World de çalışacağım
merhaba arkadaşlar ben 10 hazziranda lakegeorge de olacagım six flags ta çalışacağım 2 arkadaş bu deneyimi yaşayacağız.konaklama için yer arıyorum ya da arkadaş.ve orda birbirimize yardımcı olmaktan çekinmeyeceğimiz birkaç arkadaşla şimdiden bu forum sayesinde tanışmak istiyorum.
bende biletimi aldım 27 haziranda uçuyrm en son gelenler biz olcz hralde.artk önce gidenler yardmcı olur bi sorun olursa![]()
Herkese Merhaba Ben geçen sene six flags great escape te çalıştım sorusu olan fiorex abimede banada sorabilir çok şey yazılmış hepsini inceleyemedim. Afyon kocatepede okuyan varsa direk irtibat kurabilirler bende afyon kocatepedeyim....iyi watlar
mazlumdinler ben afyondayım turizm okuyorum bu sene 10 hazıranda uçagım var yakın zaman içinde görüşebilirmiyiz benim için cok iyi olur cvp bekliyorum.
Tekrar merhaba arkadaşlar, ben ve kız arkadasım vizelerimizi aldık sonunda .8 yada 9 Haziranda uçacağız. Six flags great escape de çalışacaz. Aynı tarihlerde gidecek arkadaşlar varsa irtibata geçelim.
arkadaslar merhaba bu yaz bir aksilik olmazsa bnde great escape deyim.21 haziranda yola cıkıyorum...
arkadaşlar bu sene gidecekler konaklamalarını ayarladılar mı acaba?
evt parkın pansiyonunda haftalığı 65 dolardan kalacağız sözleşmeye göre...
bizim konaklamamız henüz belli diil de.. şimdi brz pişman oldm parkın konaklamasını reddettğime![]()
Merhaba arkadaşlar. Six flags great escape çalışacam. 12 haziranda bilet almayı düşÃ¼nüyorum. Ama iş fuarında işverenle görüştüğümde gidiş tarihimi 25 haziran olarak belirtmiştim. Erken gitmem havaalanında veya işte sorun çıkar mı. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Şu anda 21 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 21 misafir)
Bookmarks