ben bugun iki tane vize gecirdim, daha dogrusu onlar bana gecirdi1 hafta kadar rahatim. haftaya bugun tane daha var. ama vizeler olsa da olmasa da ben buralardayim hep
![]()
ben bugun iki tane vize gecirdim, daha dogrusu onlar bana gecirdi1 hafta kadar rahatim. haftaya bugun tane daha var. ama vizeler olsa da olmasa da ben buralardayim hep
![]()
hayat böle hocam sıra sanada gelir sende geçirirsin hayata bi günsabret !
şimdi birazdan tarihi bi ana tanıklık edecz bakın sizide ortak ediyorum bu ana birazdan anlık iletişim başlığında 100'üncü sayfaya girecez bakalım ilk kimin mesajıyla girecez o sayafaya
bu iyiliğimi unutmayınsonra ilerde torunlarınıza bahsedersiniz TW nin anlık iletişim başlığında 100'üncü sayfaya ilk ben yazmıştım diye
![]()
Perşembe gecesi... Herkes Süper Loto sonuçlarını bekliyor doğal olarak :P 12 Milyoncuk var![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Konuların görüntülenme sayıları da farklı işin garip tarafı![]()
akcigerlerim agriyo, burnum akiyo, atesim var ama ben usuyorum. bogazdan kalp kismina giden bolgemde de agrim varne yapsam gecer? ilac, hap, kocakari ilaci farketmez
ne iyi gelir ki?
tutturdummu bakayımmmmmmm !!!!!!!
walla tutturdum Anlık iletişim başlığının 100.üncü sayfasının ilk mesajını ben yazdım ben yazdımmm
ben yazdım ben
niye bu kadra sevindiysem
olsun benim için küçük TW için büyük bir adım !!![]()
Konu sincili tarafından (08-04-2010 Saat 11:33 PM ) değiştirilmiştir.
birisi cıkıp konular tek demiyor.. okuyan arkadaşlar acaba bende niye tek diye garipseyecekler
bu görevi üstleniyorum konularn tek olması lazım arkadaşlar ve bende de tek![]()
gerek yok ilaç almaya. Şimdi formun sol üst köşesine 5 dakika pür dikkat bakıyorsun sonra tavana bakıp arka arkaya 10 defa gözlerini açıp kapıyosun sonra da bu msjı 10 farklı yere kopyalayıp yapıştırıyosun döndüğünde konu teke iniyor. Ben denedim oldu.Birisi inanmış yapmış hastalığı geçmiş sonra birisi inanmamış yapmamış ölmüş
![]()
hocam şimdi düzeldi hepimiz yanlış mı gördük yani yalancı mı diyosun sen bize
ortalığı karıştırayım
plaş plaş plaş
cAv adlı üye forumun 3 güzide üyesini çift görmekle ve topluma yalan söylemekle suçladı bunun üzerine bir açıklama yapan forum yetkilileri olayın kendileriyle alakası olmadıgını yazan arkadası bagladıgını söyledi bunun üzerine forumda karkaşa çıktı çıkan arbede de 8 kişi yaralandı bunun üzerine çok duygulanan abd konsolosu yaralı arkadaşlara konsolosluğa gelmeden vize vereceklerini söyledi bunu duyan diğer forum üyeleri aynı imkandan faydalanmak için birbirine girdi senin avatarının sapı senin profilinin çöpü diğerek birbirine girenleri ayırmaya gelen ekipler biber gazına alışkın üyelere abd kültüründen etkilendikleri için hot sos püskürttü bunun üzerine eski günlerini hatırlyarak duygusallaşan forum üyelerinin boşluğundan faydalanan ekipler olaya el koydu 114 forum üyesi göz altına alındı
abi bu ne yaaa saçmalama rekoru kırdım![]()
Kötü bir espriydi Seda![]()
yaaa napim hukuk sınavım var sabah ona çalışmaktan böyle oldum iğrenç espriler yapıyorum![]()
cevap veriyorum 4
ya bi ara konulardan bi tanesi kendini ilk kopya koyun dolly gibi kopyaladıiki tane oldu sonra konulardan biri devam etti öbürü yerinde durdu sonra biri yine kayboldu kendi kendine
forumda esracengiz konular dönüyoo
adının da seda oldugunu öğrenmiş olduk bu aradane biliyim ben senin seda oldugunu bi deyim kullandım oda sana denk geldi
![]()
3 harfliler var bu forumda yaa diyorum ben hepmesela hatırladığım @cAv var 3 harfli
![]()
Hayatımda en nefret ettiğim mesajlardan birisibu tür mesajları hiç okumadan direk "geri dönüşÃ¼m kutusuna" yolluyorum. yani ölmeyi tercih ediyorum
![]()
![]()
Arkadaşım iki iki gördüğümüz mesajları neden tek görüyoruz diyelim yada tek gördüğümüz mesajları neden iki iki görüyoruz diyelim
içmedim kafamda güzel değil bimiyorum problem nerde sadece problem olduğunu söylemek istedik...
hukuk sınavına çalışmanı yeğlerimharbiden gıcık espriler...acaba sadece hukuk sınavı olduğu için mu bu tür espiriler yapıyosun yoksa diğer zamanlarda da mı böyesin (JK)
Konu beysin tarafından (08-04-2010 Saat 11:56 PM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
ya işte borç ilişkileri, borcun kaynakları, hukuki işlemleri,sözleşmeler,irade fesadı,sebepsiz zenginleşme falan filan offf.....![]()
Sözleşme ve sebepsiz zenginleşme garanti çıkar.
Hocanız case mi soruyor yoksa tanım mı?
bilmiyorum ki ilk kez giricem bu hocanın sınavına o biraz kasıyorallahtan test olcakmış
ben şu an battı balık yan gider modundayım zaten yaa accounting açıklanmış 20 almışım %95 kaldım![]()
[QUOTE=beysinCDA;106814]Hayatımda en nefret ettiğim mesajlardan birisibu tür mesajları hiç okumadan direk "geri dönüşüm kutusuna" yolluyorum. yani ölmeyi tercih ediyorum
![]()
![]()
ben gördüğüm zaman msjı yazanın profil resmine bakıp bakıp gülüyorum.Bi de bunların esrarengiz şekilde öldürülen kız versiyonu var.
@rise'nfall
3 harfliler esprisi iyiydi tuttum![]()
ben gördüğüm zaman msjı yazanın profil resmine bakıp bakıp gülüyorum.Bi de bunların esrarengiz şekilde öldürülen kız versiyonu var.
[/QUOTE]
bişi anlamadım ne demek istedin tam olarak???
ayrıca arkadaşlar şunu moda mod çevirebilir misiniz?
i begin by starting with the heart of beginnings,
for it is the highest and noblest of beginnings.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)
Bookmarks