birisi cıkıp konular tek demiyor.. okuyan arkadaşlar acaba bende niye tek diye garipseyecekler
bu görevi üstleniyorum konularn tek olması lazım arkadaşlar ve bende de tek![]()
birisi cıkıp konular tek demiyor.. okuyan arkadaşlar acaba bende niye tek diye garipseyecekler
bu görevi üstleniyorum konularn tek olması lazım arkadaşlar ve bende de tek![]()
hocam şimdi düzeldi hepimiz yanlış mı gördük yani yalancı mı diyosun sen bize
ortalığı karıştırayım
plaş plaş plaş
cAv adlı üye forumun 3 güzide üyesini çift görmekle ve topluma yalan söylemekle suçladı bunun üzerine bir açıklama yapan forum yetkilileri olayın kendileriyle alakası olmadıgını yazan arkadası bagladıgını söyledi bunun üzerine forumda karkaşa çıktı çıkan arbede de 8 kişi yaralandı bunun üzerine çok duygulanan abd konsolosu yaralı arkadaşlara konsolosluğa gelmeden vize vereceklerini söyledi bunu duyan diğer forum üyeleri aynı imkandan faydalanmak için birbirine girdi senin avatarının sapı senin profilinin çöpü diğerek birbirine girenleri ayırmaya gelen ekipler biber gazına alışkın üyelere abd kültüründen etkilendikleri için hot sos püskürttü bunun üzerine eski günlerini hatırlyarak duygusallaşan forum üyelerinin boşluğundan faydalanan ekipler olaya el koydu 114 forum üyesi göz altına alındı
abi bu ne yaaa saçmalama rekoru kırdım![]()
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 33 misafir)
Bookmarks