gerek yok ilaç almaya. Şimdi formun sol üst köşesine 5 dakika pür dikkat bakıyorsun sonra tavana bakıp arka arkaya 10 defa gözlerini açıp kapıyosun sonra da bu msjı 10 farklı yere kopyalayıp yapıştırıyosun döndüğünde konu teke iniyor. Ben denedim oldu.Birisi inanmış yapmış hastalığı geçmiş sonra birisi inanmamış yapmamış ölmüş
![]()
Hayatımda en nefret ettiğim mesajlardan birisibu tür mesajları hiç okumadan direk "geri dönüşÃ¼m kutusuna" yolluyorum. yani ölmeyi tercih ediyorum
![]()
![]()
Arkadaşım iki iki gördüğümüz mesajları neden tek görüyoruz diyelim yada tek gördüğümüz mesajları neden iki iki görüyoruz diyelim
içmedim kafamda güzel değil bimiyorum problem nerde sadece problem olduğunu söylemek istedik...
hukuk sınavına çalışmanı yeğlerimharbiden gıcık espriler...acaba sadece hukuk sınavı olduğu için mu bu tür espiriler yapıyosun yoksa diğer zamanlarda da mı böyesin (JK)
Konu beysin tarafından (08-04-2010 Saat 11:56 PM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
[QUOTE=beysinCDA;106814]Hayatımda en nefret ettiğim mesajlardan birisibu tür mesajları hiç okumadan direk "geri dönüşüm kutusuna" yolluyorum. yani ölmeyi tercih ediyorum
![]()
![]()
ben gördüğüm zaman msjı yazanın profil resmine bakıp bakıp gülüyorum.Bi de bunların esrarengiz şekilde öldürülen kız versiyonu var.
@rise'nfall
3 harfliler esprisi iyiydi tuttum![]()
ben gördüğüm zaman msjı yazanın profil resmine bakıp bakıp gülüyorum.Bi de bunların esrarengiz şekilde öldürülen kız versiyonu var.
[/QUOTE]
bişi anlamadım ne demek istedin tam olarak???
ayrıca arkadaşlar şunu moda mod çevirebilir misiniz?
i begin by starting with the heart of beginnings,
for it is the highest and noblest of beginnings.
[/QUOTE]
bişi anlamadım ne demek istedin tam olarak???
[/QUOTE]
Şu facede her videonun altına yazılan mesajları kastedmiştim. Boşver anlama zaten, çok da önemli bişi değil
i begin by starting with the heart of beginnings,
for it is the highest and noblest of beginnings
nedir bu şiir mi, şarkı sözü mü yoksa düzyazı mı? Ona göre çevireceğim de![]()
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)
Bookmarks