Work and Travel
Toplam 64 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: motosiklet!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@bellagio, her güzelin bi kusuru olacak elbet. bavul olayında sıkıntı yaşamak olası ama çölde pek zorluk çıkartacağını sanmıyorum arıza dışında. tabi araba travel kısmında daha rahat olabilir eğer çok kişiyle gezilecekse ki biz de birkaç arkadaş gidiyoruz araba alacağız. babanın adı ne merak ettim maalesef motosiklet abd'de (en azından takip ettiğim kadarıyla söyleyeyim) bizimkinden daha gelişmiş bir kültür olsa bile orada da aynı şekilde elden çıkarma olayı var. ben craiglist'de kaç aydır aynı ilanı farklı metinler yazılmış şekilde görüyorum örneğin

@hakanerdogan,

hocam inşallah denk gelir yeşilinden alırsın. kawasaki benim için motosikletteki en önemli iki markadan biridir. harley davidson ve kawasaki hayranıyım. ilk sırada indian var tabii ama ona sahip olabilme şansımı sevdim ben :P

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @bellagio, her güzelin bi kusuru olacak elbet. bavul olayında sıkıntı yaşamak olası ama çölde pek zorluk çıkartacağını sanmıyorum arıza dışında. tabi araba travel kısmında daha rahat olabilir eğer çok kişiyle gezilecekse ki biz de birkaç arkadaş gidiyoruz araba alacağız. babanın adı ne merak ettim maalesef motosiklet abd'de (en azından takip ettiğim kadarıyla söyleyeyim) bizimkinden daha gelişmiş bir kültür olsa bile orada da aynı şekilde elden çıkarma olayı var. ben craiglist'de kaç aydır aynı ilanı farklı metinler yazılmış şekilde görüyorum örneğin
    İsim vermiyorum forumda,yine de şöyle diyeyim
    95-96 yıllarında Süleyman Memnunun takım arkadaşıydı,
    İzmit körfez pistinde kaza yapınca bıraktı motorsiklet kariyeri

Çocukluğum hep yarış pistlerinde geçti aslında

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@hakanerdogan,

hocam inşallah denk gelir yeşilinden alırsın. kawasaki benim için motosikletteki en önemli iki markadan biridir. harley davidson ve kawasaki hayranıyım. ilk sırada indian var tabii ama ona sahip olabilme şansımı sevdim ben :P

Kaptan 2 yıldır biriktiriyorum ya ER-6 N için, yaz dönüşÃ¼ birazda familiar destekle inşaallah diyelim.

Chopper-Cruiser işi yaş, ben bulutun olmadığı her gün binmek için düşÃ¼nüyorum. Yoksa ki ben sana ne chopperlar göstereyim ulaşması zor olmayan çoğu Harleye tokat atan. Emin ol abartma Harleyleri o kadar. Biraz fazla şişirme. Japon abilerin hiç aşağı kalır yanı yok. Doğrudan enjeksiyonlu elektronik ateşlemeli su soğutmalı ne yavrular var.

Al bir bak, kendi emsali bile olmayan ama daha pahalı olan bir kısım Harley medyasına temiz çakar bi makinedir. Hükmetme kudretini kendinde görüyorsan neden olmasın???

Ayrıca bu 1500 Intruder makinesi zincirli değil, kayışlı değil ŞAFTlıdır. Japonun elini bi yerde öpeceksin. Unutmadan, 3.000cc otomobil kadar yer

Suzuki > VL 1500 Intruder > 1999 MODEL ÇOK İYİ DURUMDA... #17258201 - sahibinden.com

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks