vay be motosiklet olayını düşÃ¼nen tek kişi ben değilmişim demek iphone ve nokia n97 yerine buell kask almak isteyen başkaları da varmış

ben craiglist'de epey araştırdım. bir iki sahibe de mail attım hatta. adamlar pazarlığa pek yanaşmıyor ve motosikletin zor satıldığını söylüyorlar. ben bi tane suzuki savage gördüm en son 1500 dolardı. sonra sahibinden.com a girdim fiyatlarına göz gezdirdim gözlerim doldu, neden bu kadar kazık yiyoruz diye.

neyse

sonuç olarak motosikletler ucuz fakat piyasası pek yok ve satarken büyük oranda zarar edermişiz. buna ek olarak bizim ülkemizdeki modeller orada yok. genelde büyük hacimliler revaçta. artı türkiye'ye göre fiyatlar çok ucuz olsa bile 3-4bin dolar vermeden binilebilecek bi motosiklet alınamaz.

bazı arkadaşlar travel kısmı için arabayı tavsiye etmiş. onlara sormak istediğim bi soru var. siz hiç motosikletle tek başınıza şehirlerarası yolculuk yaptınız mı? o zevki tatmanız gerek.. motosiklet gayet güzel bir seyahat aracı olarak kullanılabilir. iron butt olayının doğduğu topraklara gidiyoruz sonuçta