Benim ingilizce seviyem intermediate şuan için.Şuanki düşüncem new yorkta Kaplanda 8 haftalık bir kurs almak o süre içinde daha ucuz bir dil okulu bulup seninde dediğin gibi 2 ayın sonunda yeni bir dil okuluna geçmek 24 haftalık eğitim kaplanda gerçekten çok pahalı, internetten araştırınca new yorkta bayağı bi seçenek olduğunu gördüm senin de söylediğin üzere.Yalnız dil okulunu değiştirirken yaşanacak süreçte I-20 formunu yenilemek için eski dil okulumuzdaki ofislemi yoksa yeni kayıt olmak istediğimiz dil okulu ile mi işlemlemleri hallediyoruz bu konuda bilginiz var mı yani nasıl bir prosedürü var.Birde konaklama konusunda yine kursun sağlamış olduğu konaklama seçenekleri çook çok pahalı gerçektende ayrıca kiralık bir stüdyo daire bulup 2-3 ööğrenci beraber tutarız diye düşünüyorum tam olarak aylık kiralar ne kadar bilmiyorum kesin ama internette en ucuz 750 dolar aylıklı stüdyo daire buldum en azından 2 kişi çıksak kaplana vereceğimiz konaklamaya göre çok çok ucuza bu işi halletmiş oluruz diye düşünüyorum yada bilindik bir dormitory felan var mı acaba ucuza bu tip kurs veya ünilerden bağımsız.Bir de benim amacım üniversitede yüksek lisans yapmak elektronik yada haberleşme mühendisliği alanında o yüzden toefl almak üniversitelere giriş için kapıyı açar diye düşünüyorum.Birde üniversite fiyatları konusunda buradan çok uçuk rakamlar veriyolar yıllık eğitim için orada daha ucuz küçük üniversiteler bulabilme şansımız var mı? Hani olur ya bazen bazı üniversiteler Türk yılı felan yapıyolar yada yabancı öğrencilere kampanyalar felan bunları takip edebileceğimiz bi yer var mıdır acaba.Bu arada açıklayıcı cevaplarınız için çok teşekkürler. vermiş olduğunuz bilgilerin inanılmaz yararı oldu bana planımı tamamen değiştirdim ekonomik olarakda çok rahatlatacak şekilde yeni bir plan yaptım sayenizde.Çok teşekkürler.
Bookmarks