Arkadaslar basima gelenleri anlatim ona gore siz hareket edin abd de ben abd de yasiorm nisan dan beri, araba fiyatlari ucuz fln gelio belki ama kesinlikle aldanmayin, ucuz arabalarn hep bi kusuru war burasi 2.3. el araba coplugu kimse burda tr deki gibi arabasina bakmio cunku servis ucretleri acaip yuksek, nasil olsa sifir araba almak daha kolay oldugu icin regular bi ise giren altina kredili sifir arabasini cekio, is bulana kdr kullandigi eski arabasinida ucuz fiyata satio ama onlar genelde harap halde oluo belki 3 aylik wat suresinde size bi sorun cikarmayabilir(oda sansliysaniz) ama kesinlikle satarken zarar edersinz hele bide inspection emission die dertler vurda bilhassa virgina'da sakin girmeyin o islere!!! ben girdin ordan biliorm 7k $ gti aldm trde fiyati 30000tl ama garajda duruo isteyene $6500 e satarm)) yasiniz 25 is araba kiralayin derim en guzeli o!

ehliyet konusunda eskiden burda cok kolaymis sinawlar ama artk zorlastirilmis oda benm basima patladi, 3 kere hakinz olan kolay bi sinawa giriosunz ama ilk 10 soruda bi hata yaparsaniz eleniyorsunuz 3 kere elenirseniz 250$ vererek kursa gitmeniz gerekir. turk ehliyeti ile yasal olarak araba surme hakkiniz war hatta buraya gelmeden international ehliyet alirsanz cokdaha rahat olur(malum bizim ehliyet sacma sapan bisi). bazi bilgiler ing olmadigi icin Turk ehliyetinde burdaki polisler killik yapio ama yasal olarak 6 ay boyunca F1,J1 vizelerinin Turk ehliyeti ile araba surme hakki war bu yasa Virginia da. ama VA bu yasa warsa digerlerinde kesin wardir en uyuz eyalet VA cunku!!! baska sorunuz olursa sorabilirsinz...