Work and Travel
Toplam 297 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD'de Araba Alım-Satımı (Ana Başlık)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cok degerli bilgiler gercekten. teşekkurler ama benım anlamadıgım bız nasıl anlayacaz arabada bır sorun olup olmadıgını.mutlaka bır ustaya felan gostermek gerekıyor. bu ısler orada nasıl ıslıyor

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Victory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok degerli bilgiler gercekten. teşekkurler ama benım anlamadıgım bız nasıl anlayacaz arabada bır sorun olup olmadıgını.mutlaka bır ustaya felan gostermek gerekıyor. bu ısler orada nasıl ıslıyor
    Riske girmek istemiyosan havaalanlarından ucuza araba kiralayabilirsin.uğraşmazsın bakımıydı şuydu buydu filan.Eğer rezervasyonu erkenden yaparsan çok uygun,günlük 30 dolara araba kiralayabilirsin..Hatta şimdi baktım 2 aylık kiralayınca günlük 27 dolara(total cost) toplam 1600 dolara denk geliyor ki arabalar 2011-2012 model..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Riske girmek istemiyosan havaalanlarından ucuza araba kiralayabilirsin.uğraşmazsın bakımıydı şuydu buydu filan.Eğer rezervasyonu erkenden yaparsan çok uygun,günlük 30 dolara araba kiralayabilirsin..Hatta şimdi baktım 2 aylık kiralayınca günlük 27 dolara(total cost) toplam 1600 dolara denk geliyor ki arabalar 2011-2012 model..
    Newyorkta okadar ucuz bulabilrmiyimki? bakıyorum 60 70 dolar genelde. bide kiralama sonunda vereceğin para uçacak. arabayı satabilirsin daha az zarara girersin sonra

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı msgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar uzun uzun okudum tüm cevapları fakat istediğim cevapları bulamadım, benimde bi kaç sorum var biz 3 arkadaş gidiyoruz ve yaşı en büyük olan benim ve 23 yaşındayım araba kiralamak istiyoruz alma konusuna pek yanaşmıyoruz durduk yere başımıza iş almayalım diye.
    öncelikle bu uluslararası ehliyet durumu nedir türkiyeden gitmeden onu yapabiliyor muyuz yoksa gittiğimiz eyalette mi yapıyoruz bu konuda cevap bekliyorum.
    2. olarak önerebileceğiniz araba kiralama sitesi yeri var mıdır hani uyguna nasıl kiralanır nerelerden kiralamak lazımdır işin püf noktalarından bahsedermisiniz önerilerinizi heyecanla bekliyorum. tşkler şimdiden...
    Türk ehliyeti orda geçerlidir.Daha önce 4 kez kiraladım sıkıntı çekmedim.

Expedia Travel: Vacations, Cheap Flights, Airline Tickets & Airfares
    Orbitz Travel: Airline Tickets, Cheap Hotels, Car Rentals, Vacations & Cruises
    Cheap & Discount Travel Deals, Flights & Hotels | Hotwire.com
    Car Rentals from Budget

Bu sitelerden araştırma yapabilirsin araba kiralamak için..

Alıntı Victory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Newyorkta okadar ucuz bulabilrmiyimki? bakıyorum 60 70 dolar genelde. bide kiralama sonunda vereceğin para uçacak. arabayı satabilirsin daha az zarara girersin sonra
    Günlük kiralama ücreti o kadar olabilir.Ama uzun süreli kiralamalar daha ucuz oluyor.Yani 10 gün ve üzeri çok avantajlı oluyor.Araba almak isteyenler için alternatif olabilir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)