Bu sene mağdur olan arkadaşlar çalıştıkları işleri yazarlarsa,
gelecek sene gidecek arkadaşlara o işleri seçmemeleri açısından kolaylık olur.
Bu sene mağdur olan arkadaşlar çalıştıkları işleri yazarlarsa,
gelecek sene gidecek arkadaşlara o işleri seçmemeleri açısından kolaylık olur.
Benim iş yeri zaten wat'çı almayacağını söyledi bizden sonra![]()
sorun oranin yetersizligiydi yani musteri acisindan
Peki.
McDonalds saati 8.25dolar
haftada 34saat
haftada 100dolar konaklama
vergiler vs düştüğünde 2 haftada alınan paycheckle elimize 350dolar civarı düşüyordu yeniden vurguluyorum 2haftalık ücret bu.
extra yok over time yok
dakika dakika hesap yaparlar 1 dakinanın hesabını sorarlar. 2dk boş durmana izin vermezler en ağır işleri sana yaptırırlar. pis,yağlı yorucu uykusuz kaldığın bir iş.
aklı olan uzak dursun teğet geçsin
konaklama düşünce elimde kalan para 2100dollar onun da 1000doları orda gitti zaten bir laptop aldım bi de floridanın tamamında ve new yorkta gezmeme konaklamama yetti
ya o işverenden işverene müdürden müdüre değişir ama 2.iş olarak tavsiye etmem pek
çünkü asıl işin yorucuysa üstüne bu çok kötü olur
ya 2dk wcye gitmeme izin yoktu düşün gerisini
3ay boyunca bir kere extraya gittim sadece 2saat molayla toplam 36saat hiç uyumadan çalıştım ve inanın adamlarda acıma duygusu yardım etme içgüdüsü yok
hani o yüzden yorgun uykusuz olursan mcdonalds iyi bir kapı değil ama maaşını eksiksiz zamanında alırsın o konuda güvenilir
bizim patronun 15 dükkanı vardı her dükkanda ayrı yönetmelikler vardı
kimisine yiyecek bedavaydı bize ücretliydi yarı fiyatına
kimisi eve gelirken yağmalıyordu dükkanı biz açlıktan ölmüş oluyorduk
zaten bedava verseler de pek yemem
o yapılışları görseniz siz de yemezsiniz![]()
Mc Donalds Amerikada çalışılabilecek en kötü iş.ben de Mc Donalds da çalıştım ve lanet olsun o amerikanlara insana bir gram acımıyorlar.ekmeği yere düşürüp üzerinde zıplıyor ve ayakkabı numarasını çıkarıyorlar.gece oldu mu da açlıktan ölüyor mc donaldsı yağmalıyorlar.o managerlerin hepsini..
Konu fatihhmutlu tarafından (15-11-2009 Saat 05:25 PM ) değiştirilmiştir.
mc donalds işini, çalıştığınız asıl işe ek olarak yapabilecek bir iş olarak düşünün bence. yani işten arta kalan zamanınzı da orada paraya çevirebilrsnz. giriş koşulları malum kolay. fast food olduğu için tabi biraz yorucu.
Arkadaşlar GAP outlet işleri de mağdur eden işlerden.
Geçen yıl haftada 20 saate kadar düşÃ¼rmüşler.
alaska fıshhouse ıslerıde yanı bu tarz kucuk fabrıkalarda sıkıntı cıkaran ıslerden
Her firmada çalışılmaz Alaska'da zaten.
Trident ve Icicle köklü ve kaliteli firmalardan ikisi.
Alaska'ya gideceklerin ayrıca balığı takip etmesi ,
yani kuzey-güney istikametinde doğru zamanlarda yer değiştirmesi gerekir.
Bu bilgilerinden kaydoldukları acentadan öğrenmesi gerekir.
Aksi takdirde self gidin ve dolandırıcılara para kaptırmayın.
Özellikle de Wrangell'dan uzak durun![]()
arkadaslar pekı bu calıfornıadakı los angelese yakınmıs tam yerını bılmıyorum ısmınıde genelde arkadaslar arastırıyodaluna parkın işleri nasıl gıden ggoren varmı
![]()
merheba yazıları okuyunca tırstım vallabende bu yıl san diego pedicap yapıcam bu işde de sorun olurmu acaba?sorun yaşamıs olan arkadaşkar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.şimdiden sağolun
![]()
Sorun olacagini sanmiyorum isi ogrenirsen kazanirsin 3500-4000$ en az.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
yahu bılsem arama seyısını kullanacamda Lagoon parkmıs californida hollywood yakınlarında okyanusun ustnde bı luna park ıste yahu![]()
sağol breakbaşka varmı arkdaşlar san diego pedicap işi ile ilgili bi yorumu olan
![]()
Benim favori işlerim arasında San Diego pedicab.
Lagoon'a gitmesem kesinlikle pedicab'e giderdim.
İşini adamakıllı yaparsan pişman olmazsın ,
4000 dolardan çok fazlasını da kazanabilirsin işi öğrendiğin takdirde.
Herşeyi geçtim 0 para kazansan bile , 3-4 ay San Diego gibi bir yerde yaşayacaksın,
San Diego ve Mexico ortamını araştırmanı tavsiye ederim![]()
sağol bellagiohayırlısı olsun artık inşallah işi kıvırırım
![]()
arkadaşlar bugün iş verenle görüştüm Busch Gardens eğlence parkı dolmuş houseekepingle fast food işi önerdi sizce hangisi daha güzeldir iki işte virgina beachte
fast food islerinde kokarsin. yani ustun basin berbat derecede kizartma yemek yiyecek kokar.. isten ciktiginda kendini les gibi hissedersinhousekeeperlik yapmadim ama bana o is daha temiz geliyo. sonucta temizlik yapiyorsun ama kendin pislenmiyosun
ben olsam housekeepingi tercih ederim..
peki hersheydeki çikolata fabrikası işi nasıl bi bilginiz var mı?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks