Work and Travel
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2009 Yılı Mağdur Eden İşler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

McDonalds saati 8.25dolar
    haftada 34saat
    haftada 100dolar konaklama
    vergiler vs düştüğünde 2 haftada alınan paycheckle elimize 350dolar civarı düşüyordu yeniden vurguluyorum 2haftalık ücret bu.
    extra yok over time yok
    dakika dakika hesap yaparlar 1 dakinanın hesabını sorarlar. 2dk boş durmana izin vermezler en ağır işleri sana yaptırırlar. pis,yağlı yorucu uykusuz kaldığın bir iş.
    aklı olan uzak dursun teğet geçsin
    konaklama düşünce elimde kalan para 2100dollar onun da 1000doları orda gitti zaten bir laptop aldım bi de floridanın tamamında ve new yorkta gezmeme konaklamama yetti

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftada 34saat
    vergiler vs düştüğünde 2 haftada alınan paycheckle elimize 350dolar civarı düşüyordu yeniden vurguluyorum 2haftalık ücret bu.
    extra yok over time yok
    dakika dakika hesap yaparlar 1 dakinanın hesabını sorarlar. 2dk boş durmana izin vermezler en ağır işleri sana yaptırırlar. pis,yağlı yorucu uykusuz kaldığın bir iş.
    konaklama düşünce elimde kalan para 2100dollar onun da 1000doları orda gitti zaten bir laptop aldım bi de floridanın tamamında ve new yorkta gezmeme konaklamama yetti
    geçmiş olsun...
    peki ikinci iş olarak mcdonalds önerirmisin?

geçen yıl arkadaşım laundryde çalıştı , ikinci iş olarak da mcdonalds da çalıştı.
    işveren çok iyiymiş , eve yiyecek bile veriyormuş

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftada 34saat
    extra yok over time yok
    bana da bu işi verdiler istemedım ıptal ettırdım..kendım iş arasam amerıkada daha ıyısını bulurum heralde...
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks