Columbia şehrine gitmedim. Ancak north carolina'nın sahil'e yakın olan yerleri ve outer banks gerçekten büyüleyici. Mahsun kırmızıgül'ün klipleri gibi bir okyanus var bundan ziyada ben gecen sene once florida panama citydeydim, Florida'dan N.C ye kadar tum sahil seridini gezdim, söyleyebilirimki en huzurlu ve en rahat yer bulunduğum yerdi.
Ev kiraları 75 dolardı haftalık ancak ben 100 dolarlık bi evde kaldım 3-4 katlı bir evdi. Turkish kebap house olarak da anıldı bütün bölgede. 100 kişiyi aşan house partiler vs vardı. NC nin tatil yöreleri genelde zenginlere hitap eden yerler dolayısıyla maddi olarak yazın cok kalkınan bolgeler.
Eger 1 temmuzdan once orada oolursan ikinci iş seceneklerini kendin olusturabilrisin. cunku kolejlerin tatile girmesi cok etkiliyor o piyasayı.
Araba alabilirsin 600 Dolara Dodge neon. Bisiklet almaktansa iki kişi araba alabilirsin.
Benzin 1 galonu 2.50 dolar'dı bu da turkiyeden 4 kata yakın daha ucuz demek.
Sana büyük olasılıkla ayarlanan evde bir mikrodalga olacağı için yemeyi içmeyi dert etme.
Haftalık yemek'e (Burger mc falan yapmazsam) 30 dolar veriyordum.
Sigara kullanıyorsan 3,0 dolara iki paket marlboro kampanyalarını kacırma derim.
Genelde gittiğim NC şehirlerinde ekonomik durum aynı oldugu için bu yonden bir acıklama yaptım.
umarım yeterli olmustur.
Bookmarks