aliniyor arkadaslar merak etmeyin ancak aktarmalarda nasil oluyor bilmiyorum direk ucan ucaklar buyuk o yuzden problem yok aktarmada kucuk ucakta ust kabin de ne olur bilmiyorm
aliniyor arkadaslar merak etmeyin ancak aktarmalarda nasil oluyor bilmiyorum direk ucan ucaklar buyuk o yuzden problem yok aktarmada kucuk ucakta ust kabin de ne olur bilmiyorm
Wat
bir sorun teşkil etmiyor,kabine koyabiliyorsun.
gelirken 2 tane Fender Stratocoster getirdim.
ancak dikkat edilmesi gereken konu , kabine ne olduğuna bakılmaksızın sadece 2 parça eşyayla girebiliyorsun,aksi halde problem yaşayabilirsiniz.
(not:türklerden lcd tv bile getiren gördüm)
ya ben de fender telecaster almak istiyorum ama ocean citye gidicem turistik yer war mıdır acaba orda ucuza bulur muyum 2. el falan ? yardım ederseniz çok sewinirim çok saolun şimdiden![]()
netten aldığım zaman nasıl anlicam iyi mi kötü mü peki ?
ebay'den almak istersen , satıcı'nın powerseller olmasına dikkat edersen bir sorun yaşamazsın.
ayrıca internetten almak daha karlı bir hadise ,çünkü tax vermiyorsun.
bir tane de godin acs alacaktım kendime 899 dolarlık fiyat birden 980 dolar oluveriyor mağazaya gittiğinde
fiş almazsam 900 dolar olur mu dedim hattamüdürü aradı ama yine sonuç değişmedi
![]()
ebay'de yüzlerce sorunsuz satış yapan insanlara verilen nick oluyor powerseller.
hiç beklemediğin yerlerde enstruman satan müzikmarket bulabilirsin
combo amfi olarak 30 wattlık fender blues junior tarzı ürünleri getirebilirsin.
ancak kafa alıp buraya geldiğinde de bir kabin alırsan sağlam soundlar elde edebilirsin
bu arada 97 model fender strat deluxe plus satıyorum 2000tl'e, düşünürsen bana mesaj atabilirsin![]()
ya peki bi kafa aldım diyelim nasıl getiricem onu uçakta kg sınırı falan oluyo :S
1 gitar 1 kafa 1de laptopu yanıma alabilir miyim?
bu konu tam bana goreymişgitar alsammı almasammı diye düşünüyodum şu mesajları okuyunca artık kesin kararımı verdim
esp'siz dönmem
![]()
internetten sipariş edip konakladığım yere mi getirticem peki gitarı yoksa türkiyeyemi bu konu biraz kafamı karıştırıyo da :S
heavy metal çalıyorum e esp'de en kaliteli gitarlardan biri ibanezi burda da alırız fender ve gibson'a çıkıp uçmaya gerek de yok ondan en iyisi esp
aslında gibson v kasa olsa daha kral olur ama pahalı![]()
Konu scapegoat oldboy tarafından (14-03-2010 Saat 01:32 PM ) değiştirilmiştir.
bu konuyu gorunce amerikaya Sazla gelen watcilari hatirladim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Hadi yaa...Ne guzel![]()
ya aslında çok fazlasında gözüm yok bi telefon alırım bi de gitar laptop'ım var çok şükür beni fazlasıyla idare ediyor kullandığım birkaç program var catia ve abaqus programlarını rahatlıkla kaldırıyorsa fazlasına lüzum yok demektirlaptop yerine ona verceğim parayla gitar alırım
![]()
bir de şoyle bir durum var![]()
ben profesyonel gitarcı değilim lisedeyken 2 ay klasik gitar kursuna gittim dedim bu bana göre değil elektroya geçtim yaklaşık 7 yıldır da elektro çalıyorum ama hep kendimi tatmin etmek için iyi olduğumu düşünüyorum ama eğitim almış biri kadar değil tabibu koşulu da göz önünde bulundurursak fazla pahalı bir gitar almaya da gerek kalmaz
![]()
şu ikisinden biri olabilir mesela tabi dediğim gibi kazanca bağlı
ESP LTD Alexi-200 Alexi Laiho Signature Electric Guitar - eBay (item 120539922551 end time Apr-05-10 16:04:09 PDT)
ESP LTD EX-50 "Explorer" Electric Guitar (Black) - eBay (item 220566897063 end time Apr-04-10 11:07:12 PDT)
gitar dandik seneler once almıştım hala aynısı rockson'mıdır nedir :S
yeteneğim var açık konuşmak gerekirse kursu da bu yüzden bıraktım .. kursta 4 5 yıldır gelen birkaç kız vardı hocanın gözdesi ben 2 ayda onların çaldığının neredeyse yarısını çalabilir konuma gelmiştim hocanın oğlu çok ilgileniyodu sen çabuk kapıyosun diyip ekstra egzersizler veriyodu ama gel gör ki hoca çekemiyordu .. arada hep boyle salak saçma laf sokmalar yapmaya başladı dayanamadım bıraktım yoksa çok daha iyi olurdum su an..
su ltd'yi kaptıkmı işallah daha güzel olacakdediğin gibi bu fiyattaki bir gitarı çok zorlanmam heralde alırken
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks