Arkadaşlar,
Amerika'da turşu bulunuyor mu acaba marketlerde? Pickle diye aratınca genelde kornişon çıkıyor..Acaba biber turşusu bulabilir miyiz orda?
Arkadaşlar,
Amerika'da turşu bulunuyor mu acaba marketlerde? Pickle diye aratınca genelde kornişon çıkıyor..Acaba biber turşusu bulabilir miyiz orda?
![]()
![]()
abi valla yakinda alaturka tuvalet isteyenler cikacak onu bekliyorum
) tursu buldun biberini ariyorsun
)
Olmaz mı california yakınlarında pioneer marketten almıştık , böyle acı yemedim ben
abi tursu var ama inan tek kelimeyle berbat.. yani turkiyedeki lezzeti beklmeyin. bu arada amerikada bulunan biber tursulari meksika biberleri. inanilmaz aci ama bence hic lezzetli degiller. kotu bir tursu yiyecegime hic yemem daha iyi..
ha bi de kuru fasulye yapacaksin demek![]()
supermis
![]()
otel odasında mangal fln
sana diyorumda bende çig köfte yapıcam malzemelrini bulabilirsem![]()
Niye yapmayım yaaa..Mis gibi evde kalacam ben
Yapacaklarım arasında tantuni bile var..Mersinli Amerika'ya gider de tantuni yapmaz mı
Meksika biberini denemek isterim..Acıyı seven biriyim..Bu nedenle zaten kız arkadaşım beni bir Meksika lokantasına götürme sözü verdi..
Bir de bu turşuları K-Mart veya Wal-Mart benzeri yerlerde bulamaz mıyız?
sen nereye gidiyosun ya bende gelimtantuni fln
Gelin vallaha Utah'a beklerim
Bulursam lavaş ekmeğe (ki bulamayacağımı biliyorum) bulamazsam da somun ekmeğe yapacam mis gibi..![]()
bulursun ben wall mart ta bulmustum.
Jalapeno bulabilirsin kolayca. Hatta Türkiye'de de var bu biberlerden. Çok tatlı bir acısı var. Tatlı tatlı yakıyor.
Ayrıca bilimum meksika biberini de bulabilirsin orada. Hiç sıkıntı olmaz.
lavasta bulursun tursuda bulursun hersey var merak etme...
www.yiyelim.com burdakı sıteden alırsın baska ıstedıgın bırsey varsa
bu ne güzel site yaww, heryere dağıtımı varmı acaba bunların,?*
Vallaha süper bir siteymiş..Çok sağol paylaşım için..
Yöneticiler bu linki sabit bir başlık yaparsa baya iyi olur..
valla bencede, hatta kolumuza fln dövme yaptıralımki unutmayalım, bi aksilik çıkmazsada gidersek çok işimize yarayacak gibime geliyor![]()
adını unutmazsın zaten ya yiyelim daha ne olsunbende baya kullandım bu sıteyı..heryere gonderıolar ..
Beyler baharat goturmeyi de unutmayin ha orada lazim oluyor . Bu gidiste rakida koyucam bavula .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
başka yerlerdede sorulmuşda amerikada olan tanıdıklarıma soruyorum ne getirebilirim diye "sakın birşey getirme başına iş açma" yanıtını alıyorum şöyle kesin şu şu şu sorunsuz bir şekilde gider dediğiniz bişey varmı ?
ben de tursuyu cok severim. walmartta ilk aldigim da farketmeden sweet pickle almisim. bildigin tatli tursu. cok igrenc biseydi sonra geri iade ettim walmartavlassic marka var en cok bizimkine benzeyen ama o da bizimkinin yanindan bile gecemez. amerikada en cok ozlemini cektigim seylerin basinda geliyodu tursu....
az yemedimmm mc donaldsta calısırken tursuuu))))
Tursu var dostum hemde turkıyedekının aynısı ..ufak tursuluk bıberler ,normal tursular her cesıt tursu var ...
Bırde ın-and-out burgerde can ı get chıllepeper dersen sana tbızım bıldıgımız tursulk acı bıberı verıyor dehset guzel sahsen ben bayıldım
bu ın-and-out burgerı mutlaka deneyın bıraz beynınız varsa seversınız ,,mcdonaltsa ,bk cok daha ıyı en azından bence ole
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks