Work and Travel
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dönüşte Ne Kadar Para Getirdiniz

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkadaslar hesabi yukarida yaptim cok basit yani.. siz de gittiginizde goreceksiniz ne kadar kazanildigini. oyle 8000 yaptim 6000 yaptim bilmem kac para yaptim diyenleri sallamayin paychecklerini gorene kadar ,kim bu paralari kazandigini soyleyecekse once paychecklerini gostersin. benim cok iyi tanidigim biri de herkese salliyordu 7000 yaptim sunu kazandim bole gezdim soyle alisveris yaptim filan diye ama evinde son paycheck ini gordum 4200 dolar kazanmis vergiler filan da icinde brut yani.. annesi de alisverisi kredi kartinda yapti biz burdan odedik dedi ondan kimseye inanmayin. ayrica alisveris kismina gelirseniz size yine biraz hesaplama yapayim..
    laptop = 600 dolar (ortalama bir bilgisayar icin ideal rakam)
    elbise =250(kotlar tisortler 15-20 dolar ayakkabilar 25-30 civari)
    hediye = 150 goruldugu gibi alisverise 1000 dolar yeter. gezi icinde sunu soyloeyebilirim ki ben 10 gun gezdim ve araba kirasi benzine 300 dolar verdik kisi basi, konaklama yeme icme de gunluk 40 dolar de ( hotel de konaklamadir bu, hostel, cadir ya da arabada konaklamalarda bu miktarda odenmez) eder sana 400, orda club icki eglence ye de 300 harca ki bunun icinde bircok eglence parki gibi yerlere giris ucreti e dahil. eder sana 1000 de bu .. yani arkadaslar toplamda 2000 dolar paraniz kalsa iste bu soylediklerinizi yapabiliyorsunuz.. her gidenin de en az 500 dolarla gidecegini varsayarak 1500 dolar kazancin size bunlari saglayacagini soyleyebilirim.. iste bu yuzden insanlar 2. 3. hatta 4. kez gidiyor bu arada sacma sapan sekilde ilk gordugunu alarak fazla arastirmayarak harcama yaparasaniz bu fiyatlarin iki katini da odeyebilirsiniz ayni seyler icin...
    Konu ozgursum tarafından (22-02-2010 Saat 05:50 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)