Espiyon nickli arkadaşımız Erdinç'in son aldığımız haberlere göre vizesi onaylandı. Son sınıf ve 1.60 ortalama ile vize alan bu arkadaşımızın vize görüşmesi ve sonucunu diğer arkadaşlara örnek teşkil etmesi amacı ile forumun baş köşesine koyuyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Alıntı espiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
direk konuya dalıyorum .zaten giriş vs bölümünü mustafa arkadaşım anlatmış.618 benim numaramdı.mülakat için beklerken 1 numaradaki esmer hintli gibi olan ablamızın bazı arkadaşları çok zorladıgını hattta bazılarına red verdiğine şahit olduktan sonra yusuf yusuf tabirinin cuk diye oturduğu pozisyona geldim. içimden inşallah 1 numara yanmaz derken 2 numaralı gişedeki yakışıklı sempatik asyalı abimizin üstündeki 618 işaretini görünce fırladım yerimden bi sevinçle galiba olcak dedim .çünkü bu yakışıklı abimiz çatır çatır vize dağıtıyodu. neyse görüşmeye geçiyorum.

marmarada mı okuyorsun dedi. Evet dedim.kaçınıcı sınıfsın dedi 4 dedim. ne zaman mezun olacaksın dedi seneye dedim. amerikada nerde ne iş yapcaksın dedi Six Flags lake george new york da lifeguard olcam dedim. sonra not ortalaman kaç dedi 1.60 dedim .neden düşük dedi. kendimce sebebini söyledim. sonra baban ne iş yapıyo dedi onuda söyledim. sonra birden durdu bana baktı. suya düştüm yüzme bilmiyorum naparsın gibi bişey dedi. bende hemen suya atlar seni kurtarırım dedim thank you for that dedi sonra congratulations! dedi. have a nice holiday in new york dedi. bi tane ups kartı uzattı.go to ups give your adreess dedi. ds formların falan hepsi tamdı zaten.
Bu arada adama bir thank you very much deyişim vardııı dillere destan
Şimdi kafama takılan vize tamam mıdır??? tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen özellikle de melihin