Arkadaşlar herkese selam, ''Kings Dominion'' eğlence parkı konusunda sanırım benim de yeterince söyleyecek şeyim var çünkü 2006 yazında ben de orada çalışmıştım. Size başta şunu söyleyeyim, eğer hala şirketinizin bu eğlence parkına kontenjanı bitmemişse hemen koşun ve bu işi seçin. Bu eğlence parkı, WAT programı çerçevesinde gidilebilecek en mükemmel işlerden biridir. Aksini iddaa eden varsa(gidenlerden v..) cevap yazarak bu forumda belirtebilir, tek tek cevap veririm. Birincisi çok zevkli bir çalışma ortamınız olur. Off günlerinizde birbirinden müthiş oyuncaklara roller coaster'lara binebilirsiniz. Çalışma açısından da saat olarak hiç sıkıntı çekmeyeceğiniz bir yerdir. Özellikle WAT programı bünyesindeki diğer eğlence parklarına göre (Morey's Pier, Six Flags vs..) daha çok çalışırsınız burada. (İsteyene rakamlarla da konuşurum istenirse.) Çok Türk olmasına gelince; arkadaşlar hangi iş yerinde Türk yok ki!! Her yer WAT'a katılan Türk öğrenciyle dolu zaten. Kaldı ki bu parkta binlerce çalışan var ve yaklaşık 70-80 Türk olması çok kötü değil. (Diğer eğlence parklarında daha fazla inanın ki.)
Bookmarks