Alıntı cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2009 wat döneminde büyük ihtimalle kins domein eğlence parkında çalışmayı planlıyoruz yurt ortamı hakkında bil verirseniz sevinicem her katta banyo tuvalet vs. ortak kullanım alanları hakkında yurt rahat mı ? ayrıca new york virginia beach ve washinton a yakınlığından bahsediliyor buralara ulaşım ne şekilde mevcut ve kaç saat olarak süre verirseniz giden varsa sevinirim

Arkadaşım bende bu sene oraya gidicektim son bir değişiklilkle farklı yere gitmeye karar verdim o yer hakkında çok araştırma yapmıştım ve istediğim yerin orası olmadığını farkettim. Araştırmalarıma dayanarak sana eksilerini ve artılarını söyleyeyim

Artılar
-İş garantisi var.
-İstendiği kadar çalışma süresi(overtime ücreti yok. sabit yani).
-Konaklama çok ucuz.
-Yurt ile çalışılcak yer arası çok yakın.
-Eğlence parkındaki imkanlardan yararlanma(İndirimli yemek, free ticket vs.)
-Para harcanıcak yer olmadığından güzel para biriktirilebilir.

Eksiler
-En yakın şehir merkezine -Richmond- 45 dakika uzaklıkta(Richmond sakin bir şehir pek eğlenilcek birşey yok).
-Kalınan yerde Burger King, Seven Eleven ve kamyoncu lokantalardan fazla birşey yok.
-Çalışan kişiler ortalama toplam 140 kişiyse bunun 100 kişisini türkler oluşturuyor yani türkiyedeki tatil yörelerindeki gibi çalışanlar türk müşteriler yabancı olucak ayrıca yurtta edinilen arkadaşlar türk olduğu için pratik yapma imkanı pek yok.
-Kamp gibi birşey olucak amerikada yaşamış gibi olmuyacak.

İşte bu nedenlerle ben buraya gitmekten vazgeçtim. Ben daha çok pratik yapmak, amerikada hayatı 4 ay olsada yaşamak istiyorum para pek önemli değil yani yaşayacak kadar kazandıktan sonra bana katılmayanlar olabilir tabi saygı duyarım. Ama benim bulabildiklerim bunlar

Bu arada akadir arkadaşıma çok teşekkür ediyorum msnden filan baya bi konuşmuştuk kararı vermemde çok yardımcı oldu.