nisan bugun biriyle konustum cocuk kiz arkadasiyla baska eyalet ve isleri secmisler (burasi uzun neden diye sorma ) sonra pisman olup beraber calismak icin birbirlerinin islerine gecmeye calismeslar ama iki isveren de kabul etmemis onlarda miami de bir tanidiklarinin yanina gidip orda is bulup calisacaklarmis aslinda bu tanidiklari onlara isi ayarlamis.. neyse bunlar amerika ya gidip isverenlerine solemisler calismak istemiyoruz filan diye kiz babam agir hasta benim gitmem lazim deyip 2. gun izin almis isverenden ama cocuk ben alisamadim buraya demis ve adam beni ilgilendirmez demis daha sonra bu cocuk baska bahaneler solese de adam tabi yememis ve izin vermemis gitmesine .. yabi cocuk birakmis isi ve miamiye gitmis 15 gun sonra bir mail gelmis sponsordan vizen iptal edildi ve 15 gun icinde ulkeyi terket diye iste tarihi de belirtmisler ... yani anlayacagin gittigin isvereni ikna etmen lazim eger seni sikayet ederse vizen iptal olabiliyomus.. bi de isi secerken en kotu ihtimali de gozonune alip tum yaz calisabilecegin bir is olmasina gayret goster.. belki yardimci olmusumdur.. yani bir bilgim yoktu bu konuda ama bugun arkadasim basindan gecenleri anlatinca ogrendim...