Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen basinda Ozman 'a gittim . Beni Wrangell 'a yollar misiniz dedim evet tabikide siz nereye isterseniz oraya gonderebiliriz demisti Istanbul Yetkilisi Saygin Bey . Peki ne kadar kazanirim demistim o zamanlar acemiydik tabi ... En az 6000$ dedi bana . Gecen sene de cocuklara en az 10.000$ demis cocuklarda kazanamayinca isyan cikartmis vs. Saygin Bey gitmis Alaska 'ya olaylar yatismis falan dha sonra Wrangell 'i kaybetmis Ozman , zaten bizde 1100$ kazanabildik Alaska 'da...
Öncelikle Yorumlarınıza ve eleştirelerinize size daha iyi bir hizmet sunabilmemiz açısından ihtiyacımız olduğunu ve bu yüzden teşekkür ettiğimizi belirtmek isterim..Alaska ile ilgili olarak ozmanın verdiği bütün sunumlarda alaskanın bıçak sırtı bir bölge olduğunu ve balık sezonunun yoğun yaşanması halinde çalışma saatleri ile doğru orantılı olarak yüksek miktarlarda para kazanılabildiğini ancak sezon olmadığı zamanlarda bu miktarın düşeceğini ve öğrencilerin bu risk faktörünü her zaman bilerek Alaska'ya gitmeleri gerektiğini vurgulamaktayız. Ayrıca 12 yıllık tecrübeye dayanarak programın hassas noktaları olduğunun bilincinde olan Ozman çalışanları öğrencilere hiçbir zaman kesin,yaparsın,edersin gibi vaadlerde bulunmamaktadır. Son olarak Wrangell i ozman kaybetmiş değil..Yapılan anketler sonucu öğrencilerin geçen sene oradaki memnuniyetsizlikleri dikkate alınarak oraya öğrenci göndermekten vazgeçmiştir.