giden arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra kendimi gerçekten çok şanslı hissettim.işler benim içinde hiç iyi baslamadı fakat yolculuk işini halledip işe başladıgımdan beri gayet güzel gidiyor. öncelikle minnesota-minneapolis-austin denen bir yerde kalıyorum. minnesotada ki ve yakındaki 1kaç eyaletteki fuarlarda çalışıyoruz,çalıştıgımız çoğu gün karavanda kalıyoruz fakat fuar eve yakınsa eve dönüyoruz geceleri. bir şirket adına değil resmen kişi adına çalışıyorum aile gibiyiz,patronun evinde kalıyorum şuan 1türk ve 2 moldovalı kalıyoruz.herşey sözleşmede job offer da yazan gibi devam ediyor, yemek içmek ve kalacak yer bedava haftalık haziran ayı için 260 dolar alıyoruz artı bahşişler var günlük..temmuzun ilk 2haftası 300 olucak. 1bçk haftadır burdayım nerdeyse hiç para harcamadım işin en güzel yanı bu ve bi sürü yer gördüm tamam çoğu ismi duyulmamıs küçük yerler fakat heryer yeşil doğa harika yani yolda önünüze ördekler tavşanlar falan çıkıyor o derece..evin buzdolabı resmen bize ait istersen günde 5öğün ye biz bitiriyoruz onlar tamamlıyo buzdolabını. banyomuz klimamız herşey mevcut rahatımız gayet iyi..tek sıkıntımız bazen günde 10saat çalışmak ama okadarda olsun artık..ingilizcemi geliştirmek için yalnız gitmiştim ve doğru karar vermişim..ayrıca new york ta havaalanında hariç abd de daha bir tane bile türk görmedim burlarda hiç yok.