Herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır bu forumlarda hayalet olarak gezmekteyim
Sonunda üniye girdim ve bu sene wat yapmayı düşünüyorum ( şuan şirketlerle görüşme aşamasındayım ve ingilizcemi biraz geliştirmeye çalışıyorum ciee, iş ve vizeyi sorunsuz geçmem için )
Lafı uzatmıycam hiç sizce hangi şehir ve ne tür bir iş seçmeliyim ?
Bu doğrultuda beklediğim şeylerde şunlar;
1 tabikide ingilizcemi geliştirmek.
2 parası çok önemli değil aslında ama work kısmı bittikten sonrada doya doya travel yapabileyim yani 8$ ve kirada fazla olmasa iyi olur ( bu arada yemeğe para vermesemde mükemmel olur restaurant mc tarzı yerlerde çalışanlar yorum yapabilirler )
3 2. iş kesinlikle önerirmisiniz ?
4 tabikide son olarak şehir, sıkılmayacağım izin günlerimde yakın yerleri gezeceğim travel kısmında da rahat ulaşım sağlayacağım gidip görenlerden güzel yer tavsiyeleri bekliyorum.

ha bide sizce nasıl bir takvim izlemeliyim work kısmında hayvan gibi 2. iş bulupta çalışıp sonra gezmek mi ? ( ingilizce sıkıntı olmadığı sürece hammallık bile yaparım ağır işlere alışığım)