Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim şarkıcı gibi oldum istek parça geliyo bende söylüyorum falan

2.Bölüm

..Jet lag'in etkisiyle feci yorgun bir gün geçirmeme rağmen 5 saatlik uyku sonunda sabah 7'de uyandım.Gece görme fırsatım olmadığı için nasıl bir yerde olduğumu keşfetmeye başladım.Tamamen doğal,kafa dinlemek için harika bir yerdi.Yaşadığımız odalar dahi ahşaptan yapılmış bol yağış alan ormanlık bir araziydi.İlk zamanlar çok yadırgamıştım.Bu ıssız yerde ne işim var die düşünmüştüm ama keşfetmeye başladıktan sonra çok sevdim hatta şuan çok özlüyorum.En çok özlediğim şey ise barbeküde pirzolamı yaptıktan sonra 36 tanesi 20 $ olan biralarımdan içmekti Açıkcası buraları çok uzatmak istemiyorum.Anlatılacak çok şey var ama 1.gün şöyle oldu 2.gün böyle oldu die anlatmanın anlamı yok Genel olarak nereye giderseniz gidin ilk olarak yadırgarsınız.Çünkü hepinizin Türkiye'de daha rahat hayatı vardır.Amerika'ya amelelik yapmaya gelmişsinizdir ve herkesin şartları hemen hemen aynıdır.Bizim şartlarımız da çok zordu.50 kişinin kullandığı ortak mutfağımız vardı.Yine sadece 1 barbekü vardı ve zaman zaman sıra beklediğimiz olurdu.Bazen barbekü'nün tüpü olmazdı bazen temizlenmediği için mutfak kapanırdı.Market yakın değildi market günleri salı ve perşembeydi.Ortamın olduğu yer de yine otobüsle gidiliyordu.Haftasonları bütün WAT öğrencileri Fire and Ice ve DJ's'de görmek mümkündür Sonuç olarak ilk zamanlar çok yadırgasam da,hatta aileme ben burayı sevmedim geri dönebilirim desem de sonradan çok sevdiğim ve hiç unutmadığım bir ortama dönüştü.Zorluk demişken aklıma geldi.Bi ara tuvaletimiz tıkandı ve tatil günlerimde bile iş yerine tuvalete gidip geri geliyordum tabi iş yerinin servisi vardı.sonra odamızı değiştirdik ama çok sıkıntılar çektik çok 3.bölüm de yine şanssızlıkların yakamı bırakmadığı iş hayatımdan bahsedeceğim.keep in touch