Merhaba,

Birçok forumu araştırdım ancak halen gitmek istediğim eyalate karar veremedim. Gideceğim şirketin fuarı olacak oraya katılacağım. Wyoming, wisconsin ve colorado var. Bu yerlerde türk sayısı çok fazla ve küçük olduğundan dolayı iç içesiniz diyorlar. Bu ne kadar doğru? Benim temel amacım ingilizce seviyemi geliştirmek ve sıkılmamak, sosyal ortam benim için önemli diyebilirim. Tabi şirket bu 3 eyaleti şeçmek zorunda değilsin 50 eyalete gidebiliyorsun ve istediğini şeçebiliyorsun diyorlar. Benim istediğim şehirler New York yada denizi olan veya yakın bir yer istiyordum ama bu yerlerde barınma ve yemek olayı çok pahalı diyorlar özellikle barınma ihtiyacına çok para verirsin gibi şeyler söylediler. Doğrumu? Denizi olan biryeri şeçmek istiyorum ama WAT bitiminde elimdeki tüm parayı barınmaya yada orada harcayıp hiçbiryeri görmeden de dönmek istemiyorum. Çok şey istiyorum ama dönerken para getirme gibi bir planım yok. Sizin tavsiyeleriniz neler, ne yapabilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.