Arkadaslar ben Turkiye'den Gumus derece Cankurtaranlik sertifikasi aldim
yani havuz ve paljlarda cankurtaranlik yapabilirim. netekim Turkiye ve KKTC de plajlarda cankurtaranlik da yaptim.
Ayliklar turkiyede cok az Kuzey Kibrista da degisiyor en fazla alacagiiz 3000 tl aylik olur ama rum kesminde isletmeye gore haftalik 500 euro ile 800 euro arasinda.
Benim cok fazla parada gozum yok ama madem elimde uluslararasi gecerliligi olan bir sertifika var neden yurtdisinda bunu degerlendirmiyim? farkli kultur ve ulkeler beni ariyorken.. gibi sorular kafami mesgul ediyor.
Duydugum kadarıyla amerikadaki cankurtaranlarin ayliklari 30 bin dolardan basliyormus.
Ve
overseas e gectiginizde cankurtaranlik sertifikanizin amerikada gecerli olmadigi - bu internasyonal gecerlilik sadece avrupa ulkeleri sınırları içinde oluyor- amerikada cankurtaranlık yapmak icin de 80 dolarlık ayrı bir kurs gerekiyor. Herseye sifirdan basliyorsunuz
istediginiz kadar tecrubeniz olsun bir sey ifade etmiyor.
Simdi benim istedigim sey:
Bu meslegi amerika veya avrupadaki her hangi bir ulkede- sahili olan ulkede yapmak.
Belki bir kapi da buradan acilir belli olmaz ben
ucakta giderken hostesin ustume kaynar kahveyi doktugu sansta birisiyim ( tazminat aldim yoksa kızın güzel oldugundan degil)
isin komik yani ben ogrenci falan da degilim
hele on lisans, lisans ve ustuyle yakindan uzaktan alakam yok o derecede..
yasim 26 dan buyuk, WAT da what ariyorum da demiyorum mutlaka birileri cikar konuya el atar
Yani kisaca kendime gore bir is ariyorum arkadaslar olay bu
wat danismanlarina ve tecrubeli arkadaslara duyurulur
bana email atabilirsiniz, sitenin bandwith ini fazla mesgul da etmem oturur sessiz sedasiz okurum yazilanlari
Anil
Bookmarks