Arkadaşlar bu işveren hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
Arkadaşlar bu işveren hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
konu hakkında bilgisi olan kimse mi yok arkadaşlar?
danışman bana bu işvereni önerdi. bilgi verebilecek daha önce burada çalışan var mı acaba?
çok detaylı bir bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla bayanlar öncelikli tercih ediliyor bu işte , geçen sene giden bi kız arkadaşım da, oldukça keyif aldığından bahsetmişti bu işte, yanılmıyorsam kennywood park'a gitmişti...
@moncher aynı üniversitedeymişiz. bende bizim okuldan kimse katılmıyor diye hayıflanıyordum.Kennywood park a giden arkadaşında bizim okuldan mı? ondan bilgi almayı çok isterim.
malesef bizm okuldan değil ama eğlence parkı işi sonuçta hani alacağın saat yine 30-35 olur maksimum tahminimce, ayrıca bizim okuldan giden birkaç kişi daha var, mutlaka denk gelirsin burada...
gencler kafa falan buluyo olmasinlar sizdenlife is a beach ne ya
so fug hard:
D o zaman
@ceren 92 araştırdığım kadarıyla,bu işte 2 seçenek var: wildwood ve adını hatırlamadığım bir yer daha.Wildwood'da game,food ve ride bölümlerinde işe alım yapılırken,dğer işverende tattoo ve yüz boyama işiyle ilgileniyor.That's all i found out![]()
evet aynen dediğin gibi.Bunların arasından seçmek istediğin biri varsa,onu danışmanına belirtiyorsun ve danışman bunu not düşüyor.Tabi yinede job fairde özellikle bunu işverene belirtmekte önemli bir nokta.Sen kesin bu işe mi kaydolacaksın yada kaldoldun mu?
yanlız elini çabuk tutmalısın.İyi işlerin bi çoğu şubat ortasına doğru dolacak çünkü.Daha sonrasında problem yaşayabilirsin.Ben Morey's istiyorum Job Fair'ada Morey's için gideceğim.Morey's olmazsada alternatifleri değerlendireceğim.Su an dusunme asamasindayim. Henuz tam karar veremedim. Lifeguard da olabilirim diye dusunuyorum. Job faire kaldi karar vermek. Sen ne dusunuyosun is olarak
22-23 ocakta isverenle gorusucem. Buyuk ihtimalle orasi olucak gibi
hmm pki.Orası olursa görüşürüz![]()
bende önümüzdeki haftasonu life's a beach için fuara katılcam.yüz boyama işi için.cidden o kadar araştırma yaptm ki artık beynm sulanmş durumdayalnız nereyi kafamda öncelikli tercihim olarak belirlesem karar veremedm çünkü yaptığım araştrmalar hep new jersey hakkında daha çok. pensylvania, new hampshire ya da connecticut ile ilgili bilgisi olan varmı acaba?
Eduyork'un söylediği kadarıyla,geçen sene New Jersey dışıma giden 1 kişi varmış oda Glen'e gitmiş.Ama tabi bu yine işverenin kanaatine kalmış bi durum.Nerede açık varsa oraya gönderir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks