Bundan yaklaşık 2 sene önce kızarkadaşımla birlikde wat için para biriktirmeye başladık. Gelgelelim 2011 in yazında yeni wat sezonunun açılmasıyla birlikde şirket arastırmasına başladık e öğrenciyiz eldeki kredilerle burslarla para biriktiriyoruz malum ucuz bi şirket arıyoruz ama nedense bütün şirketlerin ücretleri el yakıyordu a şirketi 1400 b şirketi 1500 c şirketi 1600 diyordu nabıcaz nabıcaz diye kara kara düşünürken ukla yı bulduk erken kayıtta peşine 1000 dolar taksıtlıye 1100 dolardı bizde bismillah diyip son gun 30 eylulde kayıt olmusduk. Sizinde bildiginiz üzere o sene cetusanın sponsorlugu 1 sene askıya alındı ve bizim şirket ukla bunu kendi müşterilerine sölemeden müşterileri yani bizleri çeşitli bahanelerle oyalayarak hiçbişi olamamış gibi davranıyorduki vel hasıl işin günyüzü mart ın ortası gibi ortaya cıktı ukla sevgili eski firmam cetusanın ds2019 formu basamadıgını artık yeni sponsor cci oldughunu ve bu sponsorun fiyat politikasının değişik oldgunu NEDENSE SADECE ERKEN KAYIT OLAN OLAN ÖĞRENCİLERDEN KAYIT ÜCRETLERİNİ 1300 DOLARA TMM LAMALARINI İSTEDİ. Bunun üzerine bu şirketin yapdıgı şeylere daha fazla göz yummayıp kaydımızı sildirdik. O sıralar çok bunalmıştım bu sene kesin gitmeliyim dediğim günler şimdi gözümün önünden kayıp geciyor heygidi ne günlerdi... nese o şirket bu şirket derken vip diye bi şirket buldum new hampshire da bartlett de housekeepıng işi vardı aradım konusdum derdimi anlattım saolsunalr çok sıcak kanlıydılar yardımcıda oldular.( bunuda sonradan yazıcam ilk baş sıcak kanlı olan insalar sonradan tmm tmm arkasını dönüp gittiklerini gördüm ) hkp işi için nisan ortası gibi mulakata girdik ve binbir zorlukla kendi çabalarımla işverenleri ikna ederek job offer yollamalarını sagladım. fakat bilirsinizki bu sureçde genelde firmalar ilgilenir ben kendi işimle kendim ilgilendim diyebilirim bizim vip işverenlere bizi bizim arkadasımız diye tanıtmıslar işe gel... işverenden gelen mail şu şekilde artık arkadaşlarınızla iletişim kumak istemiyoruz siz bizle bizzat iletişim kurun e ben tonla parayı bosamı verdım sırkete valla bosa herneyse o sıralar gene binbir zorluk üstüne zorluk amerikan hükümeti yeni kurallar getiriyor work and travel a ve bizim belgeler gecikmeye ugruyor e biz bi telaş ucak biletini almısız cunku mayıs ın ortası gelmiş daha beklesek ucak biletleri alcak basını gıdıcek e elimizde ds belgesi yok şirkete diyorum 1 hazıranda 1 hazıran alın artık su tarıhı bakın 13 unde ucak bıletı var bizim tabiri caizse salaklar 1 haziranı kacırıyolar 13 unde ucak var 8 hazirana vize görüşmesi randevusu alıyorlar haydee bakalım nabıcaz.... gerisini yarın aksam dvm ettirecegim özellikle travel kısmındaki polislerle muhabbetler mükmmel