Sosyal ilişkilerde o filmlerde gördüğünüz hareketleri olduğu gibi uygulayabilirsin hey man whats up tarzı mesela fazla cıvıtmadan.Ismarlamak olağanüstü iyi bir davranıştır bir adama birasını ısmarlarsanız sizden mükemmeli olmaz ortamda prim yaparsanız korkak çekingen davranmayın sırtışı eksik etmeyin yüzünüzden Yine erkeklerle tokalaşmaktan ileri gitmeyin yanaktan öpücük falan yine diğer türklerlede aynı şekilde halk içinde öpücük eli omuza sallama tarzı hareketlerden uzak durun.
Bayanlarla münasebete girerken çok güzelsinden ziyade pretty nice kalıbıyla sohbete başlıyabilirsiniz etkilidir.love kelimesini zaten hiç söylemiyorum keza 3-4 ay neyse love kelimesini kullanmanıza yetecek bir zaman değil kullanırsanız kız panik olacaktır amerikalı kızlar için söylüyorum.
Patronunzla olan ilişkinizi arkadşınız gibi tutun.Karşısında el ayak pence gezmeyin birşey söyledğinde koşa koşa panik içinde yapmayın rahat takılın ilk zamanlar işte hızlı calışın sonraki günler sallayabilirsiniz ilk izlenim neyse öyle kalır çünkü
sizinle beraber çalışan diğer amerikalılarn sizin patronunuz olmadğını aklınızdan cıkarmayın size iş yıkmaya calışırlarsa acıkca söyleyin ve onlardan birşey isterken istermisin kalıplı sorun soruları do you wanna bring it back tarzı.cünkü onlarda size öyle soracaktır ileri gidip dont you wanna da diyebilirsiniz bu benim tarzım biraz iğnelemeleri oluyor cünkü
markette outlette her işinizi hallederken thanks i kullanın ağzınızdan eksik etmeyin buradaki önemli nokta arkadaş ortamlarında sık kullanmamanız gerektiğidir thanks i.Sizi fazla kibar bir adam imajına sokar alkollü bir partinin ortasında thanks thanks diye takılmak
uhh şimdilik bu kadar![]()
Bookmarks