Alıntı soner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardes white plains e yakınmısın? orada garson arıyo bi tane lokanta ben aradım konuştum hatta yer de ayarlayabilirlermiş. linki burda iş verenler USA ilan - Amerika seri ilanlar bi ara konuş istersen, ben konuştum tecrüben var mı falan gibi sorular sordu denemekte fayda var. kolay gelsin inş iş bulursun da dönmezsin türkiye ye erkenden
Öncelikle teşekkür ederim iş için, yalnız bugün çalıştığım yer en başta belirttiğim Porto bello restaurantı çağırdı sonunda, işte özür dilediler geç kaldıkları için ve benim hakkımda bilgisi olan menajer tatilden yeni gelmiş. Tamam dedim başladım işe, beğendiler çalışmamı ( beğenmeyen olmadı gerçi ) ve daha önemlisi şartlarımı kabul ettiler. Ciee in gönderdiği job offer ı saat 6 gibi en yoğun saatlerde menajer hiç şikayetlenmeden doldurdu, imzaladı o kadar rica etmeme rağmen, işte yarın yaparız, zamanınızı almayım dedim, çünkü 20-25 masa var hepsi dolu, sipariş verenler var, tıklım tıklımdı ama ilgilendiler ve bunu yapan yabancı biri, buradaki Türklerden ise müsait zamanlarında bile böyle bir ilgiyi bırakın, 2-3 gün sonra gel dediler, maksat geçiştirmek ve kaçak çalıştırmak tabiki de. Ciee ise ilk kez yardım etti, Türk bayan personel adı Gizem di yanlış hatırlamıyorsam, işte bugün sürem bitiyor, job offer ı akşam gönderebilirim dedim, bir gün idare edeceğim seni dedi. Aklınızda bulunsun Gizem hanım, diğer Türk personelleri aramayın, özellikle Murat ve Onur beyi, sallamıyorlar bile, gerçi bunu ciee-türk personel adlı konuda belirtmiştim Bu arada müsait bir zamanında görüşelim kardeşim, umarım sen de iş bulursun, hakkımızda hayırlısı