ilk gün new yorkda gece 4 te zencinin biri elınde sopayla dert oldu başıma..dedim tamam ilk günden ben bırakırım buraları..iyii yırttıkk..zaten kafası bı dumandı dans edip durdu sopa hep elınde amabu pek atraksiyonlu deildi aslında..gelelim bombaya..buda atraksıyonlu deil ama ilginç
marketten 3 cesıt meyve aldım 2 şer tane..malum pahalı meyve
orucluyum bide.sabah 7den oglen 2 ye kdr calışmışım oluyom yorgunluktan düşünün.bıde mcdonaldsda..pasoo yemek kokusuu..neyse marketden aldım meyveleri eve gittim ama güldüm elımdeki poşete vaybe dedim 6 dolara altı meyve aldım
![]()
muz erik ve seftalı almıştım..çok gecmedi..1 saat sonra kadının biri kapıyı caldı ben dinlenırken..nasıl yardımcı olabilirim fln derken benle gelırmısın dedi .neden dedim sdc gel dedi ben sizi tanıyorum yardım etmeyı sewen bı ınsanım dedi...jipinin bagajını actı ve muz erik şeftalı vardı posetlerce..kendı aldıklarımı yıyemedım..kadınınkılerı yedık pasoo..saolsun 2 hafta pasoo meyve yedık..ilginç olan aynı meyvelerın tekrar gelıp benı bulması ama posetlerce olması..hoş şimdi belkı ılgınc gelmıorda.yaşayıncaa baya değişikk olmuştum o anda
daha cok varda anı harlem fln fılan.yenı gıdecekleri korkutmayalım die kalsın onlar
![]()
![]()
Bookmarks