Alıntı voltran53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet haklısın hafta sayısı azalınca haftalık ücret de artıyor.Şuan için kaplanı düşünüyordum fakat haklısın daha ucuz bi okul araştırmak lazım buradan eğitim danışmanlıklarının ayarladığı okullar hep pahalı okullar dolyısıyla onlarla çalışınca önüne böyle fiyatlar sunuyolar.Ben kuzenimle berebaer gitmeyi düşünüyorum gitmek istediğimiz programda öncelikle genel ingilizce olmasını düşünüyoruz haftada zaten minimum 20 saatlik olmalı ki I-20 konusunda problem yaşamayalım sonrasında toefla yöenlik bir programdan devam etmeyi düşünüyoruz amacımız yüksek lisans yapmak uygun ücrette bir üniversite bulabilirsek mesela "metilfenidat" arkadaşımızın vermiş olduğu üniversite örneği gibi, gerekli şartları sağlayıp okumayı düşünüyoruz.
Birde şu şekilde tavsiyelerde bulunanlar var hani kaplan aspect saygın bir dil okulu yaa buradan gidişte vize görüşmesinde daha kolay vize alınabilir düşüncesi var.Kaliteli ve saygın bir dil okuluna kayıt olunca konsoloslukta senin hakkında farklı şeyler düşünmüyolar "gidip kalacak bu oralarda" tarzında yani.O yüzde de ilk gidişte bu tip sorunlarla karşılaşmayalım diye bir nevi kaplan düşünüyoruz.Ama tavsiye edeceğiniz bir dil okulu varsa söylerseniz çok sevinirim.
=Ben haftalik 120$lik bi okula gitmistim. Amacim egitimden cok tatildi. Vize alirken hic zorluk cekmedim. Hic bi belgeme bakmadilar bile. ( hesap cuzdani, banka maktubu, tapu vb falan) Ortalaman, bolumun falan bunlar daha cok onemli.

- http://www.dunyaedu.com/price_list_1.php buradan cogu okulun fiyat listesine bakabilirsin. Tek liste halinde oldugu icin kiyaslama yapabilirsin. Cok ucuz okullarda var. Daha sonra okulun sitesinden falan yardim alabilirsin.

-Ben Newyork language center'a gitmistim. times in gobegindeydi diye. 10-2 arasinda okul vardi. Hocalar, egitim falan iyiydi. Nydeki arkadasim laguardia communiy college'e gitmisti. Cok memnun kalmislardi. Odevler falan cok iyiymis egitimi.