@fatihhmutlu
Arkadasım beklentilerini düsürmende büyük yarar var. Ben de ilk gidisimde gezememistim ve 2. sinde baya bir gezmeyi düsünüyordum, senin düsündügün gibi benim de isim iyi diye düsünüyordum. Gel gelelim ki hic bir sey yolunda gitmedi, ama fazla alısveris yapmayıp doguyu 9 gün süper bir sekilde olmasa da gezdim. Bence simdiden plan yapma. Orada gidip 3-4 hafta 1.5 ay kadar süre gectikten sonra isinin durumuna, para durumuna göre bir degerlendirme yapar ona göre tatil planlarını yaparsın. Hem Dogu Abd, hem NY, hem FL tarafi, hem Chicago falan ucma bence simdiden. Watcıların en cok tercih ettigi batı veya dogu Abd gezme seklinde, sen tüm Abd kapsıyorsun nerdeyse. Ayrıca arabayla gezme isi sadece batı veya sadece dogu seklinde olur, Vegastan kalkıp FL a araba sürmeye kalkarsan hic durmadan 1.5 gün sürüyor ve 230$ civarı benzin gidiyor Allah korusun bunun bir de arızası vs var, trafigi var, perisan olursunuz yollarda sonra. Arayı ucakla gecmek en akıllıca yol, onun da 250-400$ arası degisen maliyeti var. Dedigim gibi oraya gidip iş/para durumuna göre plan yapman cok daha faydalı olacaktır. Eger her sey istedigin gibi giderse Dogu Abd gider 8-10 gün araba kiralar gezersiniz, ucakla Miami tarafı gider bir de ordan araba kiralarsınız yukarı dogru gezerek cıkar NY a gider gezip TR dönersiniz. Kolay gelsin bakalım...