öncelikle merhaba. forumlarda konulardan sonra çıkan reklamların kaldırılması çok güzel olmuş bir ara daha böyle olmuştu ama sonra tekrar geri getirildi bence böyle durması güzel çünkü rahatsız ediyorlar teşekkür ederiz ayrıca
öncelikle merhaba. forumlarda konulardan sonra çıkan reklamların kaldırılması çok güzel olmuş bir ara daha böyle olmuştu ama sonra tekrar geri getirildi bence böyle durması güzel çünkü rahatsız ediyorlar teşekkür ederiz ayrıca
Konu sonrasında çıkan reklamları sadece üye girişi yapmış ziyaretçiler göremiyor. Üye girişi yapmayan ziyaretçiler yine o reklamları görüyor.
admin (at) turkishwat.net
gerçekten mousela birlikte "nereye gidersen oraya gelir hehehehe " tarzındaki reklamlar bazen sinir bozucu olabiliyorduGüzel olmuş..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
reklam olsun abi nasıl para kazanılacak sonra
bu arada bence sitenin tanıtımı yapılmalı
geçtiğimiz ay sitenin masrafları rekor kırdı çok bandwidth harcıyoruz
masrafınız vardır ben fazla anlamam bilgisayar terimlerinden ama işletmeden çok iyi anlarım work and travel türkiyede yaygınlaşan bir program bu yayılımda çok hızlı oluyor
ve sadece bu konu hakında kurulan tek forum burası bence bu site daha iyi bir tasarım ve tanıtımla bütün work and travel firmalarından reklam alabilir
yakında son kullanıcıya ulaşarak tanıtımlarımız olacak. buna paralel binlerce öğrenciyi buraya taşıyacağımızı kolaylıkla söyleyebiliriz. forum tasarımı ufak tefek pürüzleri dikkate almazsak bu haliyle tamamen orijinal. yeterli miktarda para biriktirebilirsek zaten profesyonel yazılımlar alıp kurmayı ve üzerine orijinal eklentilerimizi katmayı hedefliyoruz. Birkaç projemizi finaller ve bazı diğer sebeplerden ötürü geciktirmek zorunda kalıyoruz.
Şimdiye kadar bize birkaç şirket sponsor oldu [Plus Akademi, ICEP, Google]... Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
İşler yolunda giderse yakında forumla beraber portal sistemine geçiyoruz. En çok istediğimiz şey ise site üzerinden çok düşük bir ücrete veya ücretsiz Türkiye - Amerika arası telefon görüşmesi ve mesajlaşma sistemi. Onu da eğer sistemi oturtabilirsek yazın uygulamayı düşünüyoruz.
bide bence sitenin eksiği çok fazla giden değilde gidecek olanların olması
tabiki eşit sayıda olması beklenemez ama giden adamlar birdaha işlerine yaramadığı için forumada sıklıkla ugramıyorlar gidicekler olanlar daha ilgili
bu yüzden daha şimdiden gidicek olanları bi şekilde döndükten sonrada foruma hizmet verebilir duruma getirmelisiniz bence
örnek olarak ben bu sene virginia yaya gideceğim seneye buraya gdceek kişilere yardım etmelyim bunun içinde siz beni bi şekilde teşvik etmelisiniz
haklısın, işletmecisin önerilerini bekliyoruz![]()
bir insanı bir yere nasıl bağlarsın
tamamen memnuniyet meselesi sen buraya yeni üye olmuş adamlarla öyle bir ilgileneceksinki
o kişilerden yüzde onu seneye burda diğer gidiceklere yardımcı olmaya çalışıyor olucak
ikincisi bir insana mevki verdinm ona sorumluluk yükledinmi o ister istemez bir şekilde yenilere yardım edicek ( tabi bu kişi biraz sorumluluk sahibi olmalı) bu olayda sende takdir edersinki okadar kolay değil
burda yardım edicek kişilerle aranda istesende istemesende bir bağ kurmaya çalış arkadaş olmaya çalışın yönetici olarak, buda bağlayıcı bir etken olabilir
mesela ben gecenin bu saatinde yarında saat 8 de kalkıp sertifika programına gidiceken neden burda yazı yzaıorum
çünkü taaa dünyanın öbür ucuna gidicek olan insanlara ne kadar az zorluk çektirirsek yardım edersek onları okadar mutlu ederiz bütün mesele bu
abi bu arada banner işi ne oldu lösev için
valla harun kardeş burada ilgilenerek bağlamaya çalışmak olayı diye bi şi yok. bu adminin elinde olan bi şi değilki. yöneticiler tamamen daha önce katılıpta zorluk çekip.ve bu zorluğu diğer gidecek arkdaşların çekmesini istemeyen arkadaşlar.. kimsenin o arkdaşları bağlamaya çalışmasına gerek yok.. eminim ki yardımcı olmaya çalıştığımız arkadaşlarda gelecek sene bu sitede diğer gideceklere yardımcı olmaya çalışacaktır..
burada ki mesele senin gibi duyarlı kişilerin olması...eminimki senin gibi düşünen çok arkadaşımız vardırAdminlerin bağlamaya çalışmasına gerek kalmayacaktır
![]()
atlantiz'e kısmen hak veriyorum harun_bjk'ya verdiğim kadar.
geçen sene harun'un dediği gibi bazı yöntemler denedim. ama geçen sene burada onlarca defa başlık açıp yardım alan hatta yönetici olan birçok kişi gidip geldikten sonra elini ayağını çekti. zaten yöneticilik hakları geri alındı. içlerinden
gskapun
hati
gokhanJan
nickli arkadaşlarımızı ayırıyorum. Bu kişilerin ayrı bir yeri var ve bazı zorunlu sebeplerden dolayı görevlerini bırakmak zorunda kaldılar.
Yine geçen seneden acemi olup bu sene yardım etmeye çalışan arkadaşlarımız da var. Mesela atlantiz, joe, fatih26, cadionur ve şu anda aklıma gelmeyen birkaç arkadaşımızı örnek verebilirim.
Bu arada Lösev'i sormuşsun; bannerı sağ sütuna yerleştirdim
sağ tarafta şubatta olan bir reklam halen çıkıyor![]()
lütfen şu sağdaki reklamı alın, icep'inki gibi sabit olamaz mı ? böyle sinirimi bozuyo, Operada mesajın yarısını kaplıyo İE den girmek zorunda kalıyorum
ya gercekten ya, 2. bir sayfaya bazen gecemıyorum. yazıları habıre copy yapıp world yapıstırıyorum ole okur oldum artık. bı muddet sonra sınırlenıp cıkıyorum.
bazılarına sıteyı tafsıye ettım, arkadaslar sahsen begenmedıler. reklam amaclı kuruldugunu dusunerek fazla dıkkate almadılar. tabi onların dusuncesi ben sahsen memnunm cok yararlı bılgıler aldım. hatta world kaydettım yanımda goturecegım. ama su sagdakı reklamı cekınız lütfen. pls sirrrr
Reklam amaçlı 2083 Konu,
Reklam amaçlı 26.469 Mesaj
Reklam Amaçlı 1881 Üye...
Görüşlerine sadece saygı duyulur![]()
afiyet olsun![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
syn sir,
pls pls pls! sağdaki reklamı lutfen ama lutfen artık bir yere sabitleyin. yazılanları okumamıza engelemekte ve 2. bir sayfaya gecemez olduk!
sadece bu site reklam ıcın kurulduysa kalsın orda!
ewt reklamsız olmaz sıze hem fıkırım fakat engel oluyo arkadasım...
O arkadaşların gelsin bir de yüzümüze karşı söylesin o lafları tabi yüzleri varsa. Bol keseden atmak kolay. En güzel cevabı Fiorex vermiş zaten.
Ayrıca bu sorun siteden kaynaklanmıyor muhtemelen senin ekran çözünürlüğünden, küçük bir ihtimal de java ayarlarından. Siteye giren kullanıcıların %95'i 1024*768 çözünürlük kullanıyor. %2'si 800x600. Yalnız anlayışla karşılarsın ki %2'lik dilim zahmet olmazsa upgrade olsunlar artık.
Bu tip sorulara çok cvp verdiğim için artık cvplamıyordum ama şu reklam amaçlı site şeklinde tabirin baya dokundu.
kullandığınız çözünürlükle alakalı o reklamın tam sayfa değişim yerinde durması...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
yani son mesajımdan umarım bişeyler kapmışsınıdr: özetle ekran çözünürlüğün 800*600 ise yapabileceğimiz birşey yok. Bilgisayarı ortalama olan herkes için reklam yerleşimleri ve diğer özellikler tamamen oturmuş durumda
tamam tamam sustum bısı demedım, ne bıleyım ben benım bılgısayarımından kaynaklandıgını zaten dovuyorum sımdı onu![]()
usa gıdınce alacam zaten yenı bısı artık donunce rahat rahat okurum,
cahıllıgımıze verın artık.
arkadaslarım gelır yuzunede soler ıletırım ama bunu abartmanın
anlamı yok, gorus ve fıkırlerı oyle ıdı. bı anda begenmedklerı ıcın
onlara ole gelmıs. olabılır. ben begendıgımı soyledım begenmesem, ve
okumasam, reklam hakkında yazımı yazmazdım.
benı bile ılgılendırmıyor onların fıkırlerı. begenırler begenmezler.
sız ıyı ıs cıkartıyorsunuz tebrık ederım bu arada.
ınsh dahada ıı seyler yapacaksınız.
Beğenmemelerine kimse birşey diyemez . Olabilir herkes beğenmek zorunda değil. Ama bunun yanında çamur atmak hoş olmadı. ona tepki verdik bizde.
Firefox + Adblock
konuyu bence uzatmayalım, sizlerin sayesınde cok bılgı sahıbı oldum
kalp kırgınlıgı olmasını ıstemem. saygım var sızlere.
ben sızlere ornek verdım hatta bu ornek sızlere camur atmak
ıcın deıl, benım sıze dısardan nasıl bır olay olarak gorunugunu
ıletmemdı. Eger buyumek ıstıyorsanız bu tur olaylara, camur atmak
olarak bakmanızı tavsıye etmem, bır gorus olarak dıkkate alıp
demın vermıs oldugunuz ornekler ıle pekıstırıp bundan kaynaklanıyor ıle
baslasaydınız sozcuklere emınım daha profesyonel olurdu.
bır arkadasımız afıyet olsun dıyerek cevap vermıs, mesela bende ona bısı
yazabılırdım, ama geregı yok tartısmanın. bu konuda nıye bukadar
uzatıldı anlamadım. hatam varsa kendı adımada arkadaslarımın adınada
ozur dılerım...
ıyı calısmalar.
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
şu yuzden laptopun ekranı lcd gıbı degıl ekranın 4/1 ini kaplıyor yazıların ancak yarısını gorebılıyorum bıdee ıkıncı sayfaya geçemıyorum neden? reklam sayfa numaralarını kapamış![]()
ben opera kullandigim icin hic bir sorun yok.
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ben de mozilla kullanıyorum fakat bu forumu açarken internet explorer kullanmak zorunda kalıyorum çünkü yandaki reklam konuları okumama engel oluyor mozilla kullandığımda..
Firefox + Adblock denemek lazım sanırım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks