ya orda para yetsinde, buraya para getirme niyetinde değilim zatenama ne hesap yaparsam yapayım yetmiyo. bazılarından vazgeçicem mecburen. şimdilik aklımda olanları yazıyım buraya.
1 adet gaming laptop - 1400$
1 adet iphone - 300~400$
1 adet macbook pro - 1000$
1 adet ps3 + move - 400~500$ (oyunlarını saymıyorum)
1 adet cep tel almayı düşünüyorum 1 tane daha iphone olabilir 300-400$
sırf bunlar bile 3500$ falan tutuyo. kaldıki bunun gezmesi var giyeceği var vs. vs. yani bunları almam için haftada 100 saat falan çalışmam lazım heralde
Edit : yada alayını craigslistten düşürmeye bakçam![]()
Eğer Allah izin ederse ve de güzel kazanırsam alacaklarımın listesi aynen aşağıdaki gibidir.
Nikon D7000 18-105 Vr Kit Lens 1450 $
Play Station 3 320 GB Move Bundle 350 $
İpad 2 64 GB 650 $
15 Tane Tommy Hilfiger Saat 1000 $
Almayı planladıklarım yalnızca bunlar, dediğim gibi inşallah iyi kazanırız da bu saydıklarımızı alabiliriz.
Arkadaşlar benim ark grubu biraz kalabalık ve hepsi sigara kullanıyor böyle olunca ben 6 tane zippo satın almayı düşünüyorum tr ye giriş yaparken sorun olurmu?
benim gitçeğim virginia beach taraflarında biri ipad 2 64gb 3g li satıyo hemde 505$ a. wala burda birsürü güzel ucuz ilanlar görüyorum, umarım fake değildir bunlar.
Gently used ! 64GB+Wifi+ 3G only 7 days old Pristine condition IPAD 2
Arkadaşlar biraz konuyu dağıtmak gibi oldu ama peki bu bavulları açmıyorlar mı kontrol için birde bavulları verirken kilitleyerek verince kilidini kırabiliyorlarmış doğrumu ve bu yanlızca abd içi uçuşlarda mı geçerli valla bavula para bayıldım kilidini parçalamasınlar![]()
anneye ne alınır bilmemde babaya saat gider)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks